Vytisknout stránku | Zavřít okno

Výber objektov

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18051
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 22:22

Téma: Výber objektov
Odeslal: reli
Předmět: Výber objektov
Datum odeslání: 09.říj.2013 v 09:33
Zdravím, možno to bude jednoduché ale neviem nato prísť. Keď sa nastavím na nakreslený objekt malo by to klasicky zvýrazniť. Mne to nerobí a na prvok vôbec nereaguje.V ktorom nastavení je zádrhel. Uchop mám zapnutý.

Odpovědi:
Odeslal: splonk
Datum odeslání: 09.říj.2013 v 10:31
Dobry den,
zkuste se podivat nan nastaveni v _Options... jak na "odstavec" Selection Preview tak v nastaveni effektu (pokud spravne rozumim dotazu... :-(...)

-------------
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64

Datum odeslání: 09.říj.2013 v 10:41
V tom to asi nebude. Mám v sieti 16 PC s Autocadom 2011, len na jednom to robí pod konkrétnym kontom. Porovnával som nastavenia, čo uvádzate je také isté všade, aj tak neide. Konkrétne - keď nakreslím úsečku, a po nakreslení sa nastavíte naň myšou - úsečka sa zvýrazní. Toto nerobí. Rozmýšlam kde sú všetky nastavenia Autocadu pre konkrétne konto, ináč to asi nenájdem.

Odeslal: jarro46
Datum odeslání: 09.říj.2013 v 10:59
Zdravím,
skúste sa mrknúť ešte na tento link,už sa to tu riešilo a možno Vám to pomôže http://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=17655&title=zvyrazneni-vyberu

Odeslal: splonk
Datum odeslání: 09.říj.2013 v 11:21
... hmm... Taky mne to napadlo, ale pan reli pise ze se mu to deje na AutoCAD 2011...
Zkuste natvrdo promenne:
_SELECTIONPREVIEW
_PREVIEWEFFECT
popripade zkontrolovat akceleraci:
_3DCONFIG

... porovnat s fungujicim PC.

-------------
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64

Datum odeslání: 09.říj.2013 v 11:25
Porovnal som všetky nastavenia vo Výber-vizuálne efekty, sú totožné na všetkých 15 počítačoch. Ale aj tak to neide na tom jednom. Tak som vyskúšal to isté pod iným kontom, s iným kontom na tom istom PC to funguje, a keď prejdem prvkom tak ho zvýrazní.

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 09.říj.2013 v 17:42
Buď zkuste profil resetovat nebo pomocí [CMD]SYSVDLG[/CMD] uložit a porovnat nastavení proměnných.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Datum odeslání: 09.říj.2013 v 20:30
Potom čo som zistil že pod iným užívateľským účtom to funguje, tak som jednoducho problémový účet  odstránil a nanovo vytvoril a problém som tým odstránil.Porovnával som všetko čo sa dalo ale k ničomu osožnému som sa tak nedopracoval a čas je drahý pán. Ale aj tak dík za snahu o pomoc.

Odeslal: vbehun
Datum odeslání: 10.říj.2013 v 09:52
Ještě jste opomněli proměnnou HIGHLIGHT. Ta však funguje jenom při výběru, nikoliv při ukázání.

-------------
=^..^=

Vytisknout stránku | Zavřít okno