Vytisknout stránku | Zavřít okno

Vault 2014 -strata dat

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18269
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 09:17

Téma: Vault 2014 -strata dat
Odeslal: japaner86
Předmět: Vault 2014 -strata dat
Datum odeslání: 13.lis.2013 v 15:04
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či narazil niekto na podobný problém alebo som urobil chybu ja.

V Inventore 2014 som zaraďoval výkres celkovej sestavy. Dal som možnosť zaradiť a odstrániť pracovné kópie, potreboval som premenovať výkres. Po prejdení do Vaultu som zistil, že výkres sa mi nezaradil a ani celková sestava, ale vymazal mi pre zmenu celkovú sestavu. Výkres mi ostal vydaný.

Kde nastala chyba? Ostali mi tam staré verzie súborov. Už som sa zmieril s tým, že to musím všetko poupravovať znova. Neexistuje nejaká záloha starých dát? OldVersions mi ostalo povodné staré verzie a ani jedna nie je upravená "aktuálna", aj keď som to ukladal celkom často.

ďakujem za odpovede

Odpovědi:
Odeslal: Luboš Petr
Datum odeslání: 13.lis.2013 v 15:43

Dobrý den,

Toto rozhodně není typické chování Vaultu.

Nezařadil jste data v Inventoru do jiného úložiště než se díváte Vault Explorerem? Zkontrolujte, zda jste přihlášen do stejného úložiště.

Stejně tak jste mohl zařadit do jiné cesty (adresáře) – pokud nemáte zaplou kontrolu duplicit. Zkuste prohledat Vault dle názvu sestavy, zda nejsou data zařazena někam jinam.

Zkontrolujte si, jestli máte správně nastaven projektový soubor.

-------------
Luboš Petr

CAD Studio a.s.

Vytisknout stránku | Zavřít okno