Vytisknout stránku | Zavřít okno

Poruchy pri generovaní Orto pohľadov

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Architecture, MEP, Fabrication, Plant 3D
Popis fóra: Otázky ke stavařským aplikacím AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, k potrubní aplikaci AutoCAD Plant 3D, k Fabrication a Advance Steel
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18286
Datum vytištění: 06.čvc.2026 v 16:05

Téma: Poruchy pri generovaní Orto pohľadov
Odeslal: Peter.Stofik
Předmět: Poruchy pri generovaní Orto pohľadov
Datum odeslání: 15.lis.2013 v 10:19
1.       Po vygenerovaní ortopohľadov do samostatného súbora a ich popise prostredníctvom funkcie Ortho Annotate (mám to nastavené, funkcia funguje dobre), sa tento popis po opätovnom otvorení súboru resp. po práci s týmto súborom a ďalšími layoutmi v tomto súbore rozhodí – posunie sa na iné miesto v layoute a jednotlivé položky sú poposúvané, takže nie je možné popis jednoducho presunúť na pôvodné miesto, ale treba posúvať samostatne každú položku alebo vytvoriť popis nový. Toto sa nedeje pri každom otvorení súboru (ale pri vňčšine), stalo sa mi to ale viac krát a nepodarilo sa mi vysledovať, pri akých akciách sa to deje. Je to dosť nepríjemné. Vo výkrese mám viacero layoutov a samozrejme viacero ortopohľadov, popis mi rozhádzalo viac krát na prvom layoute a viac krát na druhom layoute, pri ďalších layoutoch som problém zatiaľ nepostrehol.

2.       Nefunguje funkcia Pipe Gap Tool – medzery resp. ukončenia potrubí v reze musím vkladať manuálne.

Vytisknout stránku | Zavřít okno