Vytisknout stránku | Zavřít okno

Létající pata násypu

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18293
Datum vytištění: 28.čer.2026 v 04:11

Téma: Létající pata násypu
Odeslal: Podruh22
Předmět: Létající pata násypu
Datum odeslání: 17.lis.2013 v 13:41
Zdravím. Po smazání a předělání koridoru na větvi MÚK se mi stala tato věc a nepřišel jsem na způsob, jak to opravit. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Odpovědi:
Odeslal: martinfolber
Datum odeslání: 17.lis.2013 v 14:14
Dobrý den,
slíbil jsem Vám, že se na to podívám. Jinak díky za výkres.

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 17.lis.2013 v 14:19
Já vím :). Dal jsem to sem jen kdyby se s tím někdo už nesetkal. Jinak děkuji za pomoc :)

Datum odeslání: 18.lis.2013 v 10:12
Dobrý den,
příznám se, že jsem tomu dal včera více než 2 hodiny. Neskládáte podsestavy úplně správně, protože u českých podsestav se ty vlastnosti navzájem dědí.

Bohužel v tom problém není. Problém je v tom, že ta podsestava CSN svahu není korektně naprogramovaná a při 3 lomech na svahu v násypu a určité svažitosti terénu se nechová dobře. A to je Váš případ. Už se mi to stalo několikrát a data jsem posílal na vývoj do Autodesku.

Takže jediné řešení je na tom problémovém úseku použít modré sirky s rozhodovací podsestavou.

-------------
Martin Folber

Datum odeslání: 18.lis.2013 v 10:22
Děkuji za Váš čas, cením si toho. Jen je zvláštní, že to fungovalo normálně, až když jsem koridor malinko posunul tak to udělalo tohle.

Nicméně nějak si s tím snad poradím.

Ještě jednou děkuji

Datum odeslání: 18.lis.2013 v 10:28
Já jsem to zkoušel úplně v čistém výkrese jen s tou jednou větví a zlobilo to. Posílám na Autodesk k další analýze.

-------------
Martin Folber

Vytisknout stránku | Zavřít okno