Vytisknout stránku | Zavřít okno

Úrovně detailů s různými iVlastnostmi

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=18410
Datum vytištění: 08.čvc.2026 v 03:18

Téma: Úrovně detailů s různými iVlastnostmi
Odeslal: Flash_76
Předmět: Úrovně detailů s různými iVlastnostmi
Datum odeslání: 09.pro.2013 v 13:43
Dobrý den,
v jedné sestavě mám několik úrovní zobrazení. Je možné pro každou úroveň mít i jiné iVlastnosti (např. skladové číslo, číslo součásti apod.)?

Pokud to nejde, jak řešit rozpisky/kusovníky v případě, že mám podsestavu s různými úrovněmi zobrazení, tedy varianty jednoho výrobku. Každá varianta má jiné skladové číslo, číslo výkresu atd. A právě tyto podsestavy (varinaty) mi vstupují do vrcholové sestavy.

Děkuji.

Odpovědi:
Odeslal: waldosinka
Datum odeslání: 09.pro.2013 v 13:52
my pracujeme bezne zo zostavami zlazoenych z viac podzostav a voi vlastnostiach jednotlivych dielov a zostav sa nadstavuje skladove cislo a vse potrebne

-------------
zdraví waldosinka :)

Datum odeslání: 09.pro.2013 v 13:57
To ano, ale já se ptal na něco jiného.

Mám jednu podsestavu (iam) která má několik Reprezentace/úroveň detailů. A jde mi o to, abych v této jedné podsestavě (jeden soubor IAM) mohl měnit iVlastnosti v závislosti na Úrovni detailů.

To že si varianty rozdělím do jednotlivých souborů je mi jasné, ale není to můj cíl, protože při editaci pak musíte měnit x-souborů.

Odeslal: EuroTec
Datum odeslání: 09.pro.2013 v 14:02
Myslím, že to nepůjde, ale možná by bylo řešení udělat z toho iSestavu.

-------------
Milan Denk

EuroTec JKR

Odeslal: waldosinka
Datum odeslání: 09.pro.2013 v 14:04
nerozumiem: v závislosti na Úrovni detailů.
asi vam v tom bude musiet poradit niekto druhy

-------------
zdraví waldosinka :)

Datum odeslání: 09.pro.2013 v 14:17
Máte pravdu iSestava to je to co hledám. iSoučást používám běžně, ale že to jde i se sestavou to mě nenapadlo.
Díky.

Vytisknout stránku | Zavřít okno