Vytisknout stránku | Zavřít okno

Acad 2006 (Mechanical) a rohová razítka

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=1852
Datum vytištění: 05.čer.2026 v 00:35

Téma: Acad 2006 (Mechanical) a rohová razítka
Odeslal: martin_mmj
Předmět: Acad 2006 (Mechanical) a rohová razítka
Datum odeslání: 29.pro.2005 v 13:22

Ahoj všem. Přecházíme na Autocad2006 Mechanical , kde je možnost vložit rámeček i s definovaným rohovým razítkem, která jsou uložena v adresáři C:\Program Files\Autodesk\MDT 2006\Acadm\Gen\DWG\Title. Toto razítko umožňuje automatický překlad textů promocí vestavěného "translatoru".

Zajímalo by mne však, kde je definováno že se při vkládání rámečku s rohovým razítkem má vyplnit např. user jméno, měřítko, cesta k souboru... V definici atributů roh razítka toto není! Je jasné že např. user jméno se bere z Možnosti (Preferences) - Systém - ACAD/M - Uživatel, ale kde je toto definováno? Kde je definováno že do atributu má vložit jméno souboru, ... atd?

Díky všem za náměty.

Martin

Odpovědi:
Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 29.pro.2005 v 13:30

tyhle veci nejsou vazane jen na mechanical, da se to delat nekolika zpusoby i v holem autocadu:

1. jde to pres diesel
  2. jde to pres "chytry text" z express tools

-------------
Rostislav Říha

Odeslal: martin_mmj
Datum odeslání: 02.led.2006 v 10:21
Ano, děkuji za odpověď. Mě by ale spíše zajímalo kde je to definováno právě v Acad2006 Mechanicalu v případě samplů rohových razítek které jsou tam hned po instalaci.
Omlouvám se, ale já to skuečně nikde nevidím. Nemůžete mě nakopnout trošku víc? Ještě jednou moc děkuji.

Vytisknout stránku | Zavřít okno