Vytisknout stránku | Zavřít okno

naběhne Inventor 2015

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=19569
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 09:17

Téma: naběhne Inventor 2015
Odeslal: Syslopes
Předmět: naběhne Inventor 2015
Datum odeslání: 04.čvc.2014 v 13:06
dobrý den,

mám Inventor 2013 profesional a chtěl bych přejít na 2015. Mám ale problém při jeho spouštění, stáhl jsem si zkušební verzi, abych si zkusil jaké to je. Dvakrát se mi normálně otevřel a potom už nenaběhne. Mám AVG dokonce jsem AVG i vypnul a stejně to nepomáhá. Co s tím? Děkuji

Odpovědi:
Odeslal: horalek
Datum odeslání: 04.čvc.2014 v 13:49
Dobrý den, pravděpodobně se jedná o problém s MyHome (úvodní obrazovka) může to být problém s antivirem, nastavení sítě, IE a podobně. Ve správci úloh zastavte proces "AdCefWebBrowser.exe".

Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 07.čvc.2014 v 08:36
Ještě by to mohl být problém při přecházení mezi verzemi - zkuste ho spustit jako správce.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Syslopes
Datum odeslání: 07.čvc.2014 v 11:43
dobrý den,

děkuji za odpovědi. Po vypnutí procesu "AdCefWebBrowser.exe" bez problému naběhne. Spouštím ho jako správce. Potřebuji, ale nějaké nastavení, aby s tím nebyl problém. Budeme potřebovat cca 10 licencí kterými budeme nahrazovat Inventor 2013. Takže potřebuji trvalé řešení. Děkuji

Odeslal: Lubomír Polesný
Datum odeslání: 07.čvc.2014 v 15:32
Dobrý den,

pokud nepotřebujete domovskou obrazovku, dá se v dialogovém panelu "Možnosti aplikace" vypnout (záložka "Obecné", "Při spuštění zobrazit moji domovskou stránku").

-------------
Lubomír Polesný
Arkance Systems CZ s.r.o.

Vytisknout stránku | Zavřít okno