Instalace pluginu (lisp) do Mapu 2015
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: CAD programování
Popis fóra: Otázky programování - nadstavby a utility pro CAD a GIS aplikace Autodesk (VBA, AutoLISP, ARX/C++, .Net, JavaScript, Python, MEL...)
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=19652
Datum vytištění: 12.čer.2026 v 03:44
Téma: Instalace pluginu (lisp) do Mapu 2015
Odeslal: Vratislav
Předmět: Instalace pluginu (lisp) do Mapu 2015
Datum odeslání: 24.čvc.2014 v 17:51
Dobrý den, marně bojuji s automatickým načtením lisp aplikace do Mapu 2015. Postupuji podle manuálu, mám připravený balíček MojeApp.bundle, který je nakopírovaný do adresáře C:\Users\All Users\Autodesk\ApplicationPlugins. Na kořeni balíčku je PackageContents.xml.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <ApplicationPackage SchemaVersion="1.0" AppVersion="15.0" Author="Ing. Vratislav Stepanek" ProductCode="{744916AF-9BE4-44ef-8C26-47D460EDAA33}" Name="Geod2015NH" > <CompanyDetails Name="" Phone="" PhoneEsp="-" Url="" Email="" /> <RuntimeRequirements OS="Win32|Win64" Platform="Map" SeriesMin="R19.1" /> <Components> <ComponentEntry AppName = "Geod" ModuleName="./Contents/GEOD 2015/Geod.vlx" LoadOnAutoCADStartup="True" /> <ComponentEntry AppName = "Geod_NH" ModuleName="./Contents/GEOD 2015 NH/Geod_NH.vlx" LoadOnAutoCADStartup="True"" /> <ComponentEntry AppName = "Geod_DS" ModuleName="./Contents/GEOD 2015 NH/Geod_DS.vlx" LoadOnAutoCADStartup="True" /> <ComponentEntry ModuleName="./Contents/GEOD 2015 NH/Geod_NH.cuix" LoadOnAutoCADStartup="True" /> </Components> </ApplicationPackage>
Poradí mi někdo co dělám špatně?
Děkuji
|
Odpovědi:
Odeslal: alfred
Datum odeslání: 24.čvc.2014 v 18:53
Trochu divně se mi zdají ty tagy - jednou je máte ukončeny "/>" jindy jen ">". Někdy máte na začátku tagu "</"
Nemám možnost to nijak ověřit ani vyzkoušet - píšu to čistě z woleje... 
|
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 25.čvc.2014 v 08:53
Jako Platform zkuste použīt "ACAD*"
------------- Vladimír Michl (moderátor) ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world (podpora viz emea.support.arkance.world)
|
Odeslal: Vratislav
Datum odeslání: 25.čvc.2014 v 10:10
Dobrý den, takže nakonec je to tak, že se musí použít Platform="Map" a u souborů .cuix je povinný název aplikace. Už mi to jede. Z hlediska struktury ZML jsou ty tagy dobře, jen jsem tam mět zapomenutou jednu uvozovku navíc.
Děkuji všem za ochotu.
|
|