Vytisknout stránku | Zavřít okno

vyfarbovanie 3d objektu v autocadu 2006

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2003
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 06:46

Téma: vyfarbovanie 3d objektu v autocadu 2006
Odeslal: stiko
Předmět: vyfarbovanie 3d objektu v autocadu 2006
Datum odeslání: 23.led.2006 v 11:31
Zdravíčko potreboval by som súrne poradiť  ako by som mohol vyfarbiť už nakreslený objekt  3d ???  ale je to dosť súrne bo budúci týždeň musím odovzdať projekt :(  please poraďte mi  jedná sa o autocad 2006 

-------------
Stiko

Odpovědi:
Odeslal: jadva
Datum odeslání: 23.led.2006 v 11:50
V toolbaru render jsou nastroje na mapovani objektu.  V tomto toolbaru je polozka materials, kde si dokazete nacist nebo vytvorit vlastni materialy. Muzou to byt jak texturovane, tak i unibarevne povrchy. Ty pak dokazete prirazovat dle hladin, barev .... Vseobecne je to totozny princip mapovani jako v jinych softech.

Datum odeslání: 23.led.2006 v 12:16
a otázka trocha presnejšie   jedná sa mi hlavne o to či je nejak možné vyfarbiť len plochu objektu nie celý objekt!!!      len dve strany  alebo tak proste len plochy samostatne bo mám vcelku zložitejší objekt     dík

-------------
Stiko

Odeslal: jadva
Datum odeslání: 23.led.2006 v 12:20
solid edit  = COLOR EDGES

Datum odeslání: 23.led.2006 v 12:30
ešte by som sa chcel spýtať že či náhodou nebudeš mať niekedy trocha free time a že by sme sa dali cez skype a že by sme to nejak zbaštili  

toto sa fakt  len tak či náhodou aj keď  pochybujem že budeš mať  čas :(  za pokus to stojí

-------------
Stiko

Vytisknout stránku | Zavřít okno