Vytisknout stránku | Zavřít okno

Kopírování viditelnosti ve výřezech

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=20578
Datum vytištění: 21.dub.2026 v 20:26

Téma: Kopírování viditelnosti ve výřezech
Odeslal: Mantlík
Předmět: Kopírování viditelnosti ve výřezech
Datum odeslání: 27.led.2015 v 10:52
Zdravím
Mám v jednom rozvržení např. 10 výřezů. V nich mám nastavenou stejnou viditelnost hladin i barvy (některé jinak, než v modelu)
Teď do souboru přibyly další informace, což nutně vede k úpravám vidtelnosti, popř i barev ve výřezech - ve všech zase stejně ...
Nechce se mi to otrocky dělat pro každý výřez zvlášť (nejen, že je to otrava, ale protože se může v některém na něco zapomenout).
Mám pocit, že by to mělo nějak jít, ale nemohu na to přijít ...
Díky za nápady

-------------
J. Mantlík

Odpovědi:
Odeslal: johny
Datum odeslání: 27.led.2015 v 11:41
No jestli to máte jak píšete v jednom rozvržení, tak funguje standardně _matchprop. 

Odeslal: Mantlík
Datum odeslání: 27.led.2015 v 12:34
Au, tak už došlo i na mně Cry
Už chápu kolegy kterým něco nejde, zavolají mne na pomoc, já to udělám přesně stejným postupem jako oni - a mně to najednou jde  (prý fluidum) ...

Takže stačilo, aby to johny napsal, a to, co předtím x-krát nezafungovalo (a navíc se to nabízí jako první možnost), najednou jde. Dík

-------------
J. Mantlík

Odeslal: johny
Datum odeslání: 27.led.2015 v 12:47
No zrovna u toho rozvržení je ten příkaz zbytečně "složitý"... Třeba proč je u polylineových výřezů nutné vybírat zdroj.. proč příkaz obecně nefunguje mezi rozvrženími..

Vytisknout stránku | Zavřít okno