Vytisknout stránku | Zavřít okno

aktualizace součásti v inventoru

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=20885
Datum vytištění: 13.čer.2026 v 16:35

Téma: aktualizace součásti v inventoru
Odeslal: HRuSA_3
Předmět: aktualizace součásti v inventoru
Datum odeslání: 21.bře.2015 v 19:37
Zdravím, nevědomky jsem upravil součást přímo v sestavě. Nyní když otevřu samotnou součást, tak se tam ta změna neukáže. Nevíte někdo, jestli jde nějakým způsobem podle sestavy aktualizovat samotná součást ?

Odpovědi:
Odeslal: maiklss
Datum odeslání: 21.bře.2015 v 20:47
Zmena je videt bud v sestave a nebo primo v modeli. V sestave se da material jen odebirat

Odeslal: HRuSA_3
Datum odeslání: 21.bře.2015 v 20:54
a když jsem dal v sestavě odebrat materiál (drážka pro pero v řemenici) jak ted docílim toho, aby se mi ta drážka objevila i v modelu samotné řemenice ? Jde to ?

Odeslal: maiklss
Datum odeslání: 22.bře.2015 v 06:36
No zkusil bych nacrt ze sestavy kopirovat.vypnout prvek v sestave a aplikovat nacrt do detailu

Odeslal: simunek
Datum odeslání: 23.bře.2015 v 08:04
Každopádně "nejčistší" postup by byl tu úpravu v sestavě smazat a namodelovat znovu v řemeniciCry.
Drážka pro pero nezabere zas tolik časuWink a až byste to po nějaké době třeba upravoval tak nebudete muset pátrat jak že to tam je dělané.

Odeslal: Kubíček
Datum odeslání: 31.srp.2015 v 14:04
Nevím jak je to konkrétně s drážkama ve Vašem případě, ale třeba když se dělají otvory, tak poklepáním se ze sestavy dají otevřít přímo výkresy a v těch se opravuje. Otvory se dají dělat ale také přímo v sestavě, když se vybere náčrt a potom se tento náčrt objeví i přímo v sestavě. Jestli to s tou drážkou není něco podobného.

-------------
jku

Vytisknout stránku | Zavřít okno