Vytisknout stránku | Zavřít okno

zobrazení panelů na liště

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=21144
Datum vytištění: 22.dub.2026 v 14:41

Téma: zobrazení panelů na liště
Odeslal: xJanik
Předmět: zobrazení panelů na liště
Datum odeslání: 20.kvě.2015 v 13:02
Dobrý den, nevíte jak nastavit, aby se mi všechny otevřené dwg zobrazovali dole na liště (každý výkres měl svůj panel)? Teď se mi sice otevírají pouze v jedné aplikaci (což je dobře), ale přepínat je musím v okně cadu. A také prosím, kde uložím změny nastavení pracovního prostoru, pokaždé když otevřu aplikaci, nastavení zmizí.
Mám Autocad 2008LT a Win Vista (mám Visty nově a docela v nich tápu, takže prosím na mě pomalu :) )
Děkuji za odpověď

Odpovědi:
Odeslal: vbehun
Datum odeslání: 20.kvě.2015 v 13:10
TASKBAR
PANELNÁSTROJŮ (což není nejšťastnější překlad ...)*

Řídí, zda se několik otevřených výkresů zobrazí na panelu úloh systému Windows samostatně nebo ve skupině.
Určuje, jak hlavní panel systému Windows zobrazuje více výkresů.
Pokud výkresy chcete zobrazovat samostatně, zadejte hodnotu 1 (výchozí hodnota pro systém Windows 7). Pokud chcete zobrazit obrázek s náhledem jednotlivých otevřených výkresů, přesuňte kurzor myši nad příslušné tlačítko na hlavním panelu.

Chcete-li na hlavním panelu systému Windows zobrazit pouze název aktuálního výkresu, zadejte 0.
---
Nešťastný překlad proto, že
1) "bar" není panel, ale pruh, v tomto případě pruh nástrojů OS Windows
2) v Autocadu existuje ještě další příkaz NPanel (_ToolBar), který se týká panelu nástrojů AutoCadu

-------------
=^..^=

Odeslal: xJanik
Datum odeslání: 20.kvě.2015 v 13:16
super, funguje, děkuji :) a to uložení změn pracovního prostoru jsem už našla....
děkuji

Vytisknout stránku | Zavřít okno