Vytisknout stránku | Zavřít okno

Problém s ukládáním v Inventor Profesional 2015

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=21599
Datum vytištění: 25.čvc.2026 v 22:45

Téma: Problém s ukládáním v Inventor Profesional 2015
Odeslal: Brshta
Předmět: Problém s ukládáním v Inventor Profesional 2015
Datum odeslání: 10.zář.2015 v 07:43
Dobrý den,
mám problém s ukládáním součásti do Iventor profesional 2015, čas od času mi vyskočí tato hláška a soubor nelze uložit. Nedělá to pravidelně ale je to čím dál tím víc častější. Proto žádám o radu jestli někdo neví proč nebo jak udělat aby to nedělalo. Soubor se nacházi v cestě kterou mi to píše, takže nevím kde je problem.
děkuji za odpoveď.

-------------
Brshta :)

Odpovědi:
Odeslal: maiklss
Datum odeslání: 10.zář.2015 v 09:06
Myslím že to je hláška když se ztratí  zdrojový model který se upravuje.< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">

Datum odeslání: 10.zář.2015 v 09:12
děkuji za odpověď ale jsem zni ještě víc v pasti jak předtímLOL nešlo by to česky ?Smile

-------------

Odeslal: Cheff
Datum odeslání: 10.zář.2015 v 16:45
Původně odeslal(a) Brshta Brshta napsal(a):

... nešlo by to česky ?Smile
Tzn. pokud si smažete soubor na kterém pracujete. Na rozdíl od CADu nebo Office se u Inv otevřený soubor dá smazat...   

Datum odeslání: 15.zář.2015 v 07:04
problém je ten že soubor není smazaný. soubor pořád existuje, dokonce ho i několikrát uložím  a pak z ničeho nic při dalším uložením mi vyskočí tato hláška.

-------------

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 15.zář.2015 v 08:21
Vzhledem k tomu, že M: je zřejmě síťový (nebo jinak přesměrovávaný) disk, hledal bych chybu asi v přesměrovávacím software nebo v síťové infrastruktuře (síťová karta, switch, pomalá reakce serveru).

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Vytisknout stránku | Zavřít okno