Vytisknout stránku | Zavřít okno

Dávkové vykreslování do .pdf

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2179
Datum vytištění: 10.kvě.2026 v 12:41

Téma: Dávkové vykreslování do .pdf
Odeslal: Janek
Předmět: Dávkové vykreslování do .pdf
Datum odeslání: 20.úno.2006 v 08:40

Zdravím všechny,

lze, nějakým způsobem vykreslovat z ACADu dávkově do .pdf? V tipech jsem sice něco našel, ale nevím jestli je to ono, protože daný tip se týkal inventoru a navíc byl VIP, což já nejsem.

-------------
J.V.

Odpovědi:
Odeslal: Seiner
Datum odeslání: 20.úno.2006 v 08:47

My na to používáme kombinaci vlastní generátor skriptů + PdfCreator. V PdfCreatoru je možné nastavit AutoSave, ale nenaučil jsem se nějak rozumně nastavit jména výstupních souborů (chtěl bych stejné jméno, jako má dwg).
Takže to nakonec ještě přejmenováváme (vlastní prográmek).

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Janek
Datum odeslání: 20.úno.2006 v 09:10
Původně odeslal(a) Seiner Seiner napsal(a):

My na to používáme kombinaci vlastní generátor skriptů + PdfCreator. V PdfCreatoru je možné nastavit AutoSave, ale nenaučil jsem se nějak rozumně nastavit jména výstupních souborů (chtěl bych stejné jméno, jako má dwg).
Takže to nakonec ještě přejmenováváme (vlastní prográmek).

Díky, ale to je na mě kapku složité. Taky mě napadlo, že by to šlo nějak sbastlit, ale na to jaksi tady nemáme intelektuální kapacity . Jen mě napadlo, jestli na to už něco regulérního (postup či aplikace) neexistuje.

-------------
J.V.

Odeslal: Buba
Datum odeslání: 24.úno.2006 v 13:41
Skúsili ste to cez Publikovanie? Ak by sa ako ploter nastavil Pdf a publikovanie si načítate výkresy, ktoré potrebujete, načítate si nastavenie stránky z preddefinovanej stránky, tak by to mohlo ísť.

Vytisknout stránku | Zavřít okno