Vytisknout stránku | Zavřít okno

Otázky k instalaci Civilu 2015

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=21855
Datum vytištění: 21.čer.2026 v 11:50

Téma: Otázky k instalaci Civilu 2015
Odeslal: Mantlík
Předmět: Otázky k instalaci Civilu 2015
Datum odeslání: 06.lis.2015 v 11:05
Dobrý den při pátku
Konečně jsem našel chvíli na instalaci Civilu 2015. Instalace včetně všech 3 SP proběhla v pořádku, mám jen nějaké doplňující otázky na zkušené ...
1) C3D_Content_Czech (contry kit) - je to jen český CK pro cizí cerze a v české je už zahrnut, anebo je vhodné si ho doinstalovat, protože obsahuje i něco jiného, než je v instalaci?
2) Migrace nastavení z předchozí verze - bohužel se ani nespustila při prvním startu, ani ji nenacházím pod Win tlačítkem Start ... atd. Je možné to spustit jinak, anebo bude třeba opravná instalace?

Díky za odpověď

-------------
J. Mantlík

Odpovědi:
Odeslal: ondrejvojtechovsky
Datum odeslání: 06.lis.2015 v 12:34
Dobrý den,

1) Ten instalovat nemusíte. To je to samé, jako když jste již zatrhl český obsah při instalaci.
2) S migrací to je těžší. Civil 3D obvykle přemigrovat nejde a v podstatě ani nedoporučujeme to provádět. Raději si přetáhněte pouze konkrétní uživatelská data a to manuálně (CUI, klávesové zkratky, čáry, ...)

-------------
Ondřej Vojtěchovský, CAD Studio a.s.

Datum odeslání: 06.lis.2015 v 13:05
Děkuji za odpověď
ad1) tušil jsem to
ad 2) poprvé jsem nechtěl to dělat ručně ... No nic, nevadí

-------------
J. Mantlík

Datum odeslání: 06.lis.2015 v 14:29
Pokračujeme ...

Po naimportování podsestav Cad Studia z helpdesku jsem zjistil, že u podsestavy ObrubnikSil_2015 je chybná nápověda, je tam nápověda k nájezdovému obrubníku.
Ne, že by to extra vadilo, ale až budete dělat aktualizace, podívejte se na to

-------------
J. Mantlík

Vytisknout stránku | Zavřít okno