Vytisknout stránku | Zavřít okno

mwf

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Civil 3D, Map, InfraWorks, GIS
Popis fóra: Otázky kolem mapových a GIS aplikací AutoCAD Map 3D, Civil 3D, Raster Design a InfraWorks
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2319
Datum vytištění: 12.čer.2026 v 03:46

Téma: mwf
Odeslal: mohy
Předmět: mwf
Datum odeslání: 21.bře.2006 v 11:07

Zdravím. Potřeboval bych poradit (jak překvapivé )

Mám mapu s příponou mwf. Potřebuju v ní udělat nějaké úpravy, ale v MapGuidu je to dost nepohodlné a na dlouho, tudíž mě napadlo, jestli by to nešlo nějakým způsobem udělat v Mapu. Ale nevím jak mwf převést do nějakého formátu, co umí Map otevřít. Jde-li to vůbec.

Děkuji za případné nápady.

-------------
Autodesk Map 3D 2007

Odpovědi:
Odeslal: Mantlík
Datum odeslání: 21.bře.2006 v 11:20

Že jsem tak smělý, co je to za formát MWF ?  (rastr nebo vektor a z jakého programu?)

Kdyby se to mělo brát jako překlep WMF, pak je možno IMPORT nebo ČTIWMF.

Ale vzhledem k tomu, že to máte na 3 místech, tak to asi překlep nebude

-------------
J. Mantlík

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 21.bře.2006 v 11:45
MWF je formát Autodesk MapGuide serveru - asi jej máte vytvořen z nějakých Map podkladů, takže úpravy udělejte v nich (cesta zpět asi jednoduše nepůjde)

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Odeslal: mohy
Datum odeslání: 21.bře.2006 v 11:50

No překlep to není. MWF - Map Window File.

Nejsem si jistý, ale asi to bude vektorové, jelikož je to formát, který se používá pro gis.

Bohužel potřebuju do mapy vepsat nějaké údaje ale MapGuide je vhodný jen pro nějaké základní zásahy do mapy, ne však pro rozsáhlejší editaci.

Už jsem to v zoufalství zkoušel i vytisknout a naskenovat do tifu, ale to zase znamená znatelný pokles kvality.

-------------
Autodesk Map 3D 2007

Odeslal: artap
Datum odeslání: 13.čvc.2006 v 10:26
Soubor MWF je definiční soubor pro mapGuide server, který obsahuje jak rastrová data (např. letecké ortofotomapy), tak vektorová data připojených SDF souborů, vazby na databáze pro dynamické hladiny nebo tématické mapy. MWF soubor je možné editovat pomocí Autodesk Map Author.

Petr Pátra
správce GIS ČEZ, a.s.

Vytisknout stránku | Zavřít okno