Vytisknout stránku | Zavřít okno

Písmo v Inventoru

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2327
Datum vytištění: 26.čvc.2026 v 05:40

Téma: Písmo v Inventoru
Odeslal: Miko
Předmět: Písmo v Inventoru
Datum odeslání: 22.bře.2006 v 22:06

Zdravím všechny uživatele, máte někdo problém s nastavením Inventoru ?

Nemohu přijít na to jak se mi stalo, že font Tahome mi na jednom počítači místo technických značek (průměr, stupeň apod.) znázorňuje jiné znaky (n,", atd.) a navíc se mi nedaří vrátit původní stav. Stalo se to někomu?

Díky za radu.

Odpovědi:
Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 23.bře.2006 v 07:46
Nebude to tým že pravdepodobne máte na inom počítači nerovnaké nastavenie OS? (regional settings)

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: Miko
Datum odeslání: 23.bře.2006 v 08:10

Nevím, ale v běžném nastavení xp je národní prostředí pro jazyk čeština a všechny ostatní aplikace se zdá, že pracují normálně česky.

U počítače se střídá více lidí, nemůže být sada fontů přepsána jinou. Jsou znaky průměr apod. standardním obsahem všech fontů nebo si je tam šoupne inventor při instalaci?

Díky.

Odeslal: Rumisch
Datum odeslání: 23.bře.2006 v 09:17
Nam sa to stava. Mame Xp64 nemecku verziu a data posielame do ciech. Treba v Windows-menu miestne a jazykove nadstavenia, v poslednej kolonke rozsirene nadstavenie, zmenit jazyk pre programy bez podpori kodovania Unicode. Tu treba zvolit jazyk v ktorom je originalna dokumentacia. 

-------------
Peter Rumis

Inv.2018
Vault Professional 2018

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master

Vytisknout stránku | Zavřít okno