Vytisknout stránku | Zavřít okno

Zařazení součásti z OC do Vaultu

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Data management, PDM/PLM
Popis fóra: Otázky k Autodesk Vault, PLM 360, BIM 360 Docs, A360 Team, Buzzsaw a dalším data- a document-management aplikacím pro produkty Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=23322
Datum vytištění: 29.dub.2026 v 16:31

Téma: Zařazení součásti z OC do Vaultu
Odeslal: masa1
Předmět: Zařazení součásti z OC do Vaultu
Datum odeslání: 03.říj.2016 v 10:46
Dobrý den.
Mám problém se zařazení normalizované součásti z OC do Vaultu. Používáme Vault Basic s nastavením jednoznačných názvů. Verze Vaultu i Inventoru je 2016.
Při pokusu o zařazení malé sestavy se zobrazí upozornění, že sestavu nelze zařadit, protože v úložišti již existuje soubor stejného názvu. Jedná se o matici DIN 439 M12. Tato matice je vložena z OC "Jako standard". Při kontrole přímo ve Vaultu ovšem matici příslušné normy a velikosti nenajdu.
Při změně velikosti matice na M10 nebo M16 proběhne zařazení do Vaultu bez problémů.
Prosím o radu jak problém odstranit.

-------------
Mašek

Odpovědi:
Odeslal: simunek
Datum odeslání: 03.říj.2016 v 11:57
Zdravím,
píšete že matici ve Vaultu nemůžete najít. To jste hledal v cestě kde by měla matice být nebo jste ji hledal pomocí "Najít". Jestli třeba nebude někde na jiným místě než by měla být.

-------------
Pavel Šimůnek

Odeslal: masa1
Datum odeslání: 03.říj.2016 v 12:18
Děkuji za pomoc.
Původně jsem dal "Najít" ale ne v celém Vaultu. Už se mi povedlo dohledat "dobráka", který použil věci ze starého projektu z dob "před Vaultem". A samozřejmě tam měl příslušnou matici vloženou "Jako bežná".
Již jsem provedl "seřvání" a teĎ jdu upravit pokyny pro práci s Vaultem ....
Přeji pěkný den.

-------------
Mašek

Vytisknout stránku | Zavřít okno