Dobry den,
A nahodou zalohu nastaveni ToolPalett (TP) a knihovny CBL nemate?
Tam by se asi chtelo podivat, co vsechno ta nove-nainstalovana verze "pokazila"... problem u techto veci je, ze pokud otevru nejakou knihovnu v novejsi verzi, tak je pak ve verzi puvodni mam jen pro cteni... nevim ale, jak "hluboko" toto "zamceni" probiha... (zda knihovna otevre a prepise i Catalog, nebo i jednotlive Paletty?)... Cela ta vec s TP funguje nejak takto (tusim)... - Knihovnu (.CBL soubor) lze vytvorit kdekoliv a pokud ji otevreme v novejsi verzi tak ji uz moc zachranit nelaze (alespon se mi to zatim nepovedlo - mel jsem zalohu :)).
- Do Knihovny se linkuji Catalogs (.ATC soubor - XML ktery zacina na catalog).
- V Content Browseru se pak do Catalogu vytvareji Palette, Packages nebo Category
Zkuste prosim udelat nekde novou knihovnu CBL a do ni nalinkovat onen catalog, kde mate svoje TP TU KNIHOVNU ALE MUSITE DELAT V CONTENT BROWSERU VERZE 2012!!! (napr, pro ACA 2010 je to na "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\ACA\AecCB.exe") - manualne spustit EXE a pak s nim pracovat... A pak nevim, zda lze kyzeneho cile (opravy) dosahnout nejakou upravou XML souboru Catalogu a Palett...
Ale jak rikam, nevim... Pamatuji ze jsem neco podobneho uz parkrat kdysi delal, ale uz si nevzpomenu presne jak... Chtelo by to, podivat se to zblizka...
Hlavne ale... NEZ SE ZACNETE V TOM CELEM "HRABAT", UDELEJTE ZALOZNOU KOPII!!! ;-)
------------- JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24
Win 10, 11 x64
|