Inventor - Domovská stránka
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=23559
Datum vytištění: 12.kvě.2026 v 08:37
Téma: Inventor - Domovská stránka
Odeslal: Carodej2
Předmět: Inventor - Domovská stránka
Datum odeslání: 29.lis.2016 v 09:09
Zdravím,
používáte domovskou stránku? My v práci ne, jelikož se hrozně zpomalila práce v Inventoru (načítání souborů, ukládání souborů, atd.). Ale kolega již týden zkouší pracovat se zapnutou domovskou stránkou a žádné větší prodlevy v práci nezaznamenal. Já ji testuji teprve od včerejška a souhlasím s ním. Máte podobné zkušenosti? Nevíte jak přidat do zástupců (viz. obrázek) složky? Nejdou mi tam přidat. Odkazy jdou (připojení), složky ne.
Díky. JB
|
Odpovědi:
Odeslal: Petr Klimeš
Datum odeslání: 29.lis.2016 v 09:18
Dobrý den,
domovská stránku může a nemusí zlobit. :) Mám zkušenosti s tím, že u zákazníků se po vypnutí domovské stránky zrychlila práce s programem. Někdy se dokonce stane, že se domovská stránka nenačte a tím pádem, je potřeba její automatické načítání v nastavení trvale vypnout. Jindy je zase vše bez problémů...
Pokud tedy nepozorujete zásadní problémy můžete ji nechat aktivní.
Někdy bylo potřeba na dialog pro přidání cesty počkat trošku déle.
|
Odeslal: maiklss
Datum odeslání: 29.lis.2016 v 09:56
Domovskou stránku používám a Inventor funguje v pohodě. Možná je to tím že máme SSD disky a né plotnové.
------------- Když můžu pomůžu:)
|
Odeslal: MILKA
Datum odeslání: 29.lis.2016 v 10:12
Myslím, že největší problém byl z počátku této fce. hlavně v případě, kdy se data nacházela v síti a Inventor je "vyhledával" Měli jsem stejný problém, teď to funguje OK....
------------- Milan Schwarz
TMW, a.s.
Dvůr Králové n/L
|
|