Vytisknout stránku | Zavřít okno

Ukládání souborů

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=23820
Datum vytištění: 25.čvc.2026 v 21:53

Téma: Ukládání souborů
Odeslal: Sam69
Předmět: Ukládání souborů
Datum odeslání: 30.led.2017 v 23:22
Dobrý den,
jsem laik a rád bych pronikl do tajemství ukládání a načítání souborů. Pokud chci v Inventoru otevřít soubor .ipt .iam automaticky mi navrhne cestu Users-Veřejné-Veřejné dokumenty-Autodesk-Inventor 2017. Tam lze také vytvořit nový projekt. Ten se ale nakonec vytvoří v Dokumentech a otevírání je následně složitější - postrádá logiku. Já mám soubory se kterými chci pracovat uloženy A360 desktop, ale tady vůbec žádné propojení nevidím. Ve 2013 vše směřovalo do tak zvaného aktivního projektu a vše mi přišlo jednodušší.
Děkuji za radu.
Nor

-------------
Nor

Odpovědi:
Odeslal: Jiri.Dostal
Datum odeslání: 31.led.2017 v 07:22
Mám za to, že nastavení (a následné chování Inventoru) projektového souboru je ve verzi 2013 i 2017 velice podobné, možná i stejné.

Odeslal: MILKA
Datum odeslání: 31.led.2017 v 07:24
Práce se soubory je stejná, vše definuje projekt (cílové složky, knihovny, cesty atd). Složka projektů se nastavuje v možnosti aplikace/soubory. Projděte si nápovědu pro projekty, myslím, že je tam vše dostatečně zdokumentováno.

-------------
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L

Vytisknout stránku | Zavřít okno