Vytisknout stránku | Zavřít okno

Počet prvků ve výkazech

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Revit, BIM
Popis fóra: Diskuse k AEC CAD/BIM aplikacím Autodesk Revit, Revit LT, AEC Collection a Building Design Suite, FormIt, Dynamo, BIM 360, Insight 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2469
Datum vytištění: 04.kvě.2026 v 20:14

Téma: Počet prvků ve výkazech
Odeslal: user_friendly
Předmět: Počet prvků ve výkazech
Datum odeslání: 21.dub.2006 v 17:39
Mám problém, alespon myslím, s tabulkami. Všechny prvky mám uvedeny zvlášť, jde nějak udělat abych dostal několik prvků do sebe-->aby nebyl počet "1" ale třeba 4...
Děkuji

-------------
student SPŠstavební => Revit 8CZ,ArchiCad7, ArchiCad9       (školní a studentské verze)

Odpovědi:
Odeslal: Petr Bláha
Datum odeslání: 21.dub.2006 v 17:48
Klik pravým tlačítkem na "Tabulku/Výkaz" => "Vlastnosti" => v položce "Další" klik na "Upravit..." => v záložce "Seřazení/Seskupení" pložka "Zobrazit každý prvek". Pokud se jedná o nestejné prvky, tak to "sloučit" nejde ... jako sečíst např. okna s dveřmi.

Datum odeslání: 21.dub.2006 v 18:00
Už chápu jak to funguje. Ale potřeboval bych aby mi sečetl počet vždy v každém podlaží, a ne celkově v celém objektu, jestli víte jak to myslím...

-------------
student SPŠstavební => Revit 8CZ,ArchiCad7, ArchiCad9       (školní a studentské verze)

Odeslal: IvanaV
Datum odeslání: 21.dub.2006 v 18:28

pridejte si sloupec "podlazi"/level a tridte/seskupujte nebo scitejte podle nej.

treti=prostredni zalozka v dialogu vlastnosti tabulky - mam to jen English :)

Datum odeslání: 21.dub.2006 v 18:43
Parada!! povedlo se, konečně chápu ten systém. Děkuji moc!

-------------

Vytisknout stránku | Zavřít okno