Inventor 2018 přestal pracovat, (stopped working)
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=24800
Datum vytištění: 24.dub.2026 v 06:43
Téma: Inventor 2018 přestal pracovat, (stopped working)
Odeslal: MILKA
Předmět: Inventor 2018 přestal pracovat, (stopped working)
Datum odeslání: 05.zář.2017 v 21:04
Zdravím,
na domácím PC nejsem schopen otevřít jakýkoliv výkres (stávající ani nový/šablona). Inventor vždy zhavaruje a bez chybového hlášení se odporoučí viz. obr. (v tomto případě jsem se pokusil otevřít výkres z modelu). Modely a sestavy fungují bez problémů. Toto chování se projevilo ze dne na den....
Inventor 2018.1.1 win 10/64 win defender pokusy: -nainstalován nejnovější ovladač grafické karty whql -opravná instalace Inventoru

------------- Milan Schwarz
TMW, a.s.
Dvůr Králové n/L
|
Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 05.zář.2017 v 21:40
Zkuste prosím ještě Reset Inventoru (Reset Utility), ale je-li to omezené na výkresy, tipnul bych nějaký problém s grafikou (není to na počítači se dvěma grafikami?).
------------- Vladimír Michl (moderátor) ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
|
Datum odeslání: 05.zář.2017 v 22:49
Děkuji za reakci. Grafika je samostatná. Nicméně díky resetu jsem zjistil, že ostatní šablony (výchozí) jsou v pořádku a dá se vytvořit nový výkres. Mám tedy nějak "nabořenou" svoji šablonu výkresu, neudělám s ní nový výkres a neotevřu výkresy, kde je použita. Přitom jsem ji dnes zkoušel na jiným PC a chová se standardně.
TMW, a.s.
Dvůr Králové n/L
|
Datum odeslání: 05.zář.2017 v 23:31
Tak jsem prohrabal zahraniční weby a nestačil se divit, kolik lidí má podobný/stejný problém. Po kompletním odinstalování updatů na bild 112 jede vše jak má....
TMW, a.s.
Dvůr Králové n/L
|
|