plotfile pre danú tlačiareň
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=2644
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 23:33
Téma: plotfile pre danú tlačiareň
Odeslal: stiko
Předmět: plotfile pre danú tlačiareň
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 16:36
chcem sa spýtať že ako sa dá nastaviť plotfile alebo nejak tak to nazvali v tej firme kde som bol. povedali mi že na ich stránke nájdem download plotfile takto nejak nazvaný : oce_hdi_64_55_46_38_211_114.exe že ho mám nainštalovať a nastaviť to podľa toho že inak mi to nevytlačia som tento súbor robalil a nainštaloval ale nevšimol som si žiadnu zmenu stretol sa s tým už niekto že ako sa to robí please :(
thanx a lot
------------- Stiko
|
Odpovědi:
Odeslal: koutnak
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 19:01
Stáhl jste si soubor ovladače tiskárny OCÉ. Po jeho instalaci by vám měla přibýt další tiskárna OCÉxxx. Při tisku si pak musíte vybrat tuto tiskárnu a tisknout do souboru (volba Vykreslit do souboru v okně tisku). Tento soubor pak pošlete nebo jinak doručíte těm, co Vám to pak vytisknou.
------------- Radim Koutňák
|
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 19:03
lebo mi to vypísalo že ju tam nainštaloval že to môžem vyskúšať a nič tam nieje :( skúsim ešte raz
------------- Stiko
|
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 19:05
inak ten druh tlačiarne na ktorý mi dali tieto driver: oce_hdi_64_55_46_38_211_114.exe tak to je univerzálny alebo to je presne na typ plotra ??
------------- Stiko
|
Odeslal: koutnak
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 19:33
Při tisku do souboru (s příponou PLT) se musí použít ovladač na typ plotru, na kterém se bude tisknout. A ten EXE soubor nemusí být instalační (a předpokládám že opravdu není). Spíš to bude do EXE souboru zkomprimovaný instalační soubor nebo spíš soubory. Bude to chtít spustit ten soubor v prázdném adresáři, do kterého se rozbalí a teprve pak tam musíte najít EXE soubor, který nainstaluje tiskárnu. Netvrdím že to tak na 100% je, ale předpokládám že ano.
------------- Radim Koutňák
|
Datum odeslání: 31.kvě.2006 v 19:35
to mi je jasné že to je spakované ono skúsim to ešte raz hej ono to rozbalí a potom až inštaluje jasná páka
------------- Stiko
|
|