Vytisknout stránku | Zavřít okno

tzv. "krokodýl" prosím pomoc

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=3311
Datum vytištění: 25.čvc.2026 v 16:00

Téma: tzv. "krokodýl" prosím pomoc
Odeslal: ZetaVoxx
Předmět: tzv. "krokodýl" prosím pomoc
Datum odeslání: 24.říj.2006 v 12:45
Tak jsem opět našel něco, co vůbec nevím, jak vytvořit.

Zkoušel jsem ale stále se nedaří..zkoušel jsem to naohýbat z plechu, ale nic moc z toho nevzešlo :(..kže by mi moc pomohlo kdyby někdo mi někdo poradil nějakej postup jak na to..

Předem děkuji všem

hodim sem screen

Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 24.říj.2006 v 14:24
Neřešil bych to jako plech, ale jako normální součást. Vytvořit plnou součást, pak udělat skořepinu stejné tloušťky a nakonec doladit zuby.

Datum odeslání: 24.říj.2006 v 15:42
Mno sice asi chápu, ten postup..ale nějak mi to nejde..asi dělám něco špatně..trošku podrobněji prosím :)

Odeslal: Martin Rebenda
Datum odeslání: 24.říj.2006 v 16:31
Chápu Vaše problémy, ale tohle je z oblasti, která se řeší při výuce inventoru a myslím, že to do fóra nepatří. Doporučuji Vám absolvovat nějaký kurz zaměřený na plechařinu, tam Vám vše potřebné ukáží... Těžko popisovat jak to vymodelovat, jedině to vymodelovat a na to není čas... :(

-------------
Martin Rebenda

Datum odeslání: 24.říj.2006 v 16:38
Já dělám v inventoru s plechařinou..ale jen sila a nádrže..kže tohle nějak nevím jak "smotat" :)

CElkem bych to potřeboval..kdyby byl někdo moc hodný a vymodeloval, taq bych to třeba mohl zkouknout ten postup..když se to špatně vysvětluje :)

děkuji

Odeslal: rumc
Datum odeslání: 24.říj.2006 v 19:09
fakt jako skořepinu, zkoušet vše je jednou po prvé, kdyby byl čas tak bych si poharal ale neníCry 
i když i to bude věc jak to pak uděla ten rozvin to teda nevím. a kdo  to pak ohne, pěkne ty radiusy Smile, i když to bude asi rovnou vylisek při vysekaní , nevím

Odeslal: flesar
Datum odeslání: 25.říj.2006 v 07:41
Napište nějaký kontakt. Polovinu krokodýla jsem udělal. Je to bez rozměrů, ale postup se z toho nechá vyčíst. Časová náročnost přibližně 20 minut.

Odeslal: rumc
Datum odeslání: 25.říj.2006 v 08:09
  to se kouknu i ja     jestli mužu mailto:rumcio@centrum.cz - rumcio@centrum.cz    dik

Datum odeslání: 25.říj.2006 v 09:56
supeerr...můj mail martfi@seznam.cz

Vytisknout stránku | Zavřít okno