Vytisknout stránku | Zavřít okno

Zásek Inventoru ve fázi "Načítání"

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: ARKANCE/CAD Studio
Název fóra: Aplikace ARKANCE, Be.Smart
Popis fóra: Otázky k aplikacím firmy ARKANCE (CAD Studio) - ARK+ Tools, Be.Smart, twiGIS, LT Extension, FLAY, XLSparam, srxText, SureSave, Anaglyf, GeoRefImg, JobTime...
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=35987
Datum vytištění: 10.čvc.2026 v 09:38

Téma: Zásek Inventoru ve fázi "Načítání"
Odeslal: hykman@apt.cz
Předmět: Zásek Inventoru ve fázi "Načítání"
Datum odeslání: 07.čvc.2026 v 09:38
Dobrý den.

Shodou náhod jsem ve firmě dostal nový pracovní počítač.
Nainstaloval jsem balíček Autocadu 2024 (AutoCAD, Inventor, Vault, Revit a Fusion)
Nemohu nainstalovat novější verzi jelikož stále neproběhla firemní migrace na verzi 2026.

Nainstaloval jsem Holixa doplňky T4I (CZ),ERP connector4VLT (CZ) a Publisher4VLT (CZ) (Mám licence) dle návodu ALE.

Naskytl se problém při spouštění Inventoru, kde se otevře okno "Be.Smart" s požadavkem na přihlášení. Zadám platné údaje, kliknu na "Login" a nic se nestane. 
Následně zkusím kliknout "Exit", přihlašovací okno se zavře a otevře se domovská stránka Inventoru. 

Chci začít pracovat, najdu si šablonu, inventor začne pracovat a za +-5 sekund se ve spodním levém rohu objeví (po probliknutí spousty textu začínajícím "Načítání") "Načítání..." a v tomto stavu to zůstalo hodinu a půl.
Pak mi došla trpělivost a zavolal jsem ARKANCE podporu které mě navedla sem. 

Prosím o pomoc s řešením. 
Děkuji

Odpovědi:
Odeslal: hykman@apt.cz
Datum odeslání: 07.čvc.2026 v 09:43
Zapomněl jsem zmínit že po kliknutí na "EXIT" na mě vyskočí okno "Chyba" s podrobností "Inicializační metoda typu System.ServiceModel.Channels.TextEncoderDefaults vyvolala vyjímku." po kliknití na "OK" a následné opětovný kliknutí na "Storno" na přihlašovacím okně "Obsahové centrum a uložiště" (Když kliknu na "OK" tak se opět ukáže "Chyba" viz víše. 

A následně pokračuje popis v předchozí správě.  

Vytisknout stránku | Zavřít okno