Vytisknout stránku | Zavřít okno

Critical Error Autodesk Data Management

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Data management, PDM/PLM
Popis fóra: Otázky k Autodesk Vault, PLM 360, BIM 360 Docs, A360 Team, Buzzsaw a dalším data- a document-management aplikacím pro produkty Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=3616
Datum vytištění: 29.dub.2026 v 15:53

Téma: Critical Error Autodesk Data Management
Odeslal: Seiner
Předmět: Critical Error Autodesk Data Management
Datum odeslání: 15.pro.2006 v 07:23

13/12 jsem nechal udělat aktualizaci systému (SBS2003) na serveru, kde je instalován Data Management Server. Po restartu se mi na serveru objevuje v minutových intervalech kritická chyba Autodesk Data Management Dispatch - Authentication failed for user: JobUser: System.Web.Services.Protocols.SoapException: 304
   at Connectivity.Web.Services.SecurityService.SignIn2(String userName, String userPassword)

Nevíte někdo, o co jde?

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odpovědi:
Datum odeslání: 15.pro.2006 v 08:16
Ještě k tomu: VIP tip 1117 jsem našel, ale nezabral. Doporučené nastavení již na serveru bylo. A až do 13/12 se nic nedělo.

Měl bych k tomu názor. Kdybych já byl dodavatelem tohoto SW, tak takovýhle bug nebudu skrývat do nějaké VIP databáze, ale budu objíždět své zákazníky s pokornou omluvou a rychlou opravou. Krucinál za takový těžký prachy, co stojí IS si snad nějakou péči zasloužím.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 15.pro.2006 v 08:32

Ten tip přeci není skrytý - dostanou se na něj všichni zákazníci Xanadu. ADMS na SBS sice není úplně standardní ale běžet by měl - zřejmě zkolidovala nějaké nová bezpečnostní nastavení MS Windows.

Pro technickou podporu ale kontaktujte dodavatele, nikoliv ostatní ostatní uživatele (=fórum). Pokud je dodavatelem Xanadu, pak tím správným kontaktem je mailto:support@xanadu.cz - support@xanadu.cz

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Datum odeslání: 15.pro.2006 v 09:46
OK, to tak nekdy cloveku pri patku vytecou nervy, kdyz je toho na nej moc. Asi to chce nekolik hlubokych nadechu a vydechu a pak teprve psat.
Support jsem kontaktoval nezavisle take. Resi - snad vyresi.

-------------
Vítězslav Seiner

Chrudim

Vytisknout stránku | Zavřít okno