aktuální kótovací styl ?
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=3748
Datum vytištění: 02.kvě.2026 v 06:00
Téma: aktuální kótovací styl ?
Odeslal: prasopal666
Předmět: aktuální kótovací styl ?
Datum odeslání: 16.led.2007 v 09:29
|
jak zjistim u výkresu v jakém kotovacím stylu je nakreslen?
------------- Autocad 13 - user, PC 386, 16MHZ, 1MB RAM, 14" VGA monitor
|
Odpovědi:
Odeslal: Radim Cech
Datum odeslání: 16.led.2007 v 09:46
podívejte se ve Vlastnostech na vybranou kótu a tam Vám napíše jméno kótovacího stylu
------------- R.C.
OSTRAVA
|
Datum odeslání: 16.led.2007 v 10:03
|
děkuji,
teď potřebuji vědět jak zkopíruji kotovací styl z jednoho výkresu do druhého, zkoušel jsem to pomocí Desigcentra, a to tak že ve výkresu ze kterého chci kotovací styl jsem dal PTM a vybral kopírovat ale bohužel nejde vložit do požadovaného výkresu. Dále nejdou ani vymazat další kotovací styly co jsou u výkresu.
|
Odeslal: Martin Bielina
Datum odeslání: 16.led.2007 v 14:31
|
Je potřeba mít nastavený jako aktuální výkres ten, DO kterého se bude styl (nebo cokoliv jiného co lze tímto způsobem přenášet) kopírovat. V Designcentru se kopíruje tažením a "upuštěním" nad příslušným výkresem (modelovým nebo papírovým prostorem). Před upuštěním se vedle šipky kurzoru myši objevý šedivý obdélníček. Při tažení pravým tlačítkem se ještě po upuštění objeví dialog pro potvrzení.
|
Datum odeslání: 16.led.2007 v 14:38
|
děkuji, na toto jsem také přišel, ale narazil jsem na problem s hladinama, které jsem výše popsaným způsobem přetahoval do nového výkresu, v Designcentru se mi hladiny zobrazovaly ale neozobrazovaly se v rozbalovací nabídce "hladiny" u výkresu.
Občas mám pocit že v Autocadu STRAŠÍ.
|
Odeslal: Martin Bielina
Datum odeslání: 16.led.2007 v 14:58
|
Není náhodou zapnutá apklikace hladinových filtrů do panelu hladin? Je to zatržítko v manažeru hladin.
|
Datum odeslání: 16.led.2007 v 15:06
stydím se, měl jste pravdu
|
|