|
V profilu jsou podle mne uložena nastavení, která umožňuje dialog "možnosti" - "_options" (v některé dřívější verzi "_properties"). Cesty k souborům se zde určitě uloží.
S proměnnými je problém - některé se ukládají ve výkresu, jiné v registrech. Jestli některé i v profilech, nevím, nevysledoval jsem to.
S instalátory jsem nijak neexperimentoval, takže Vám neporadím. Nicméně několik zkušeností z "ručních instalací" cca 8 licencí.
1) Abyste mohl snadněji přenášet profily, vyhněte se Autodeskem předurčeným cestám typu "document and settings\...\...\................\user" a všechny uživatelské úpravy a vymoženosti (tedy i profily) naistalujte do neutrálního adresáře - např. disk:\usersupport . Ted bude mít každý uživatel na svém PC anebo na přístupném síťovém disku - a samozřejmě musí být na něj cesta v profilu
2) Spustit Acad v potřebném profilu je pak možné pomocí přepínače /p s názvem souboru profilu . Je to možné nastavit na spouštěcí ikoně programu - vlastnosti - karta zástupce - políčko cíl.
Tam lze nastavit i jiné vlastnosti. Např. pro některé účely mám ikonu s cílem:
D:\Autodesk Civil 3D 2006 CZ\acad.exe" /p "D:\_man_support\civil_1.arg" /t "podelnak" /b "podelnak2"
spustí Civil (Acad) s profilem ( /p ), uloženým v "D:\_man_support\civil_1.arg"
se šablonou ( /t ) "podelnak"
a zároveň spustí i dávku ( /b ) "podelnak2"
Nevím, kolik uživatelů máte obhospodařit, snad jich nebude až tak moc ...
A mám takový pocit, že profily šly (aspoň dříve) přenášet i mezi verzemi
------------- J. Mantlík
|