Vytisknout stránku | Zavřít okno

Inventor - instalacia

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=3891
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 06:36

Téma: Inventor - instalacia
Odeslal: Ľubomír Pápay
Předmět: Inventor - instalacia
Datum odeslání: 01.úno.2007 v 08:45
Pekny den,
na novu HPxw6400 sa snažím nainštalovať AIS9. Mám na tejto stanici ako User administrátorské práva, no napriek tomu mi to nechcce zapisovať do kľúčov v registroch...Netuší niekto prečo? Doteraz sa nič podobné nestalo...vždy to šlo bez problémovOuch

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 01.úno.2007 v 08:57
Setkal jsem se s něčím podobným při opravné instalaci Inventoru R10. Klíče registru byly obsazeny jiným programem. Myslím, že to byl Macromedia Flash Player. Musel jsem odinstalovat Flash, pak reinstalovat Inventor a nakonec po spuštění internetového prohlížeče se automaticky doinstaloval zpátky i chybějící modul pro Flash.

Odeslal: Martin Rebenda
Datum odeslání: 01.úno.2007 v 09:21
Pane Pápay vzpomínám si na tu naši debatu ohledně značkových stanic a pod. Mám takový pocit, že ač jsem si to nepřál, tak došlo na má slova... Není to jen o značce... Mám skládačku a problémy nejsou žádné. Ale v každém případě Vám přeji mnoho zdaru. Nechci Vás dráždit :)...

-------------
Martin Rebenda

Datum odeslání: 01.úno.2007 v 10:02
Původně odeslal(a) flesar flesar napsal(a):

Setkal jsem se s něčím podobným při opravné instalaci Inventoru R10. Klíče registru byly obsazeny jiným programem. Myslím, že to byl Macromedia Flash Player. Musel jsem odinstalovat Flash, pak reinstalovat Inventor a nakonec po spuštění internetového prohlížeče se automaticky doinstaloval zpátky i chybějící modul pro Flash.

Ano, tiež som to urobil a už sa to nainštalovalo...Smile. Bol to te player. Zrejme za ten player bol podstatne novší ako AIS9...Počul som že to robí problémy aj pri 11ke. Ale už budem vedieť kde je pes zakopaný...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 01.úno.2007 v 10:07
Původně odeslal(a) Martin Rebenda Martin Rebenda napsal(a):

Pane Pápay vzpomínám si na tu naši debatu ohledně značkových stanic a pod. Mám takový pocit, že ač jsem si to nepřál, tak došlo na má slova... Není to jen o značce... Mám skládačku a problémy nejsou žádné. Ale v každém případě Vám přeji mnoho zdaru. Nechci Vás dráždit :)...

Hm...dúfam že sa to zlepší...Aj napriek tomu že od piatku, čo mam stanicu na stole to vždy ráno minutku po štarte zmrzne...
Mám taký pocit že "soudruzi z HP někde udělali chybu". Po dodávke mašinky sa ten image na HDD nerozbalil a systém sa nevygeneroval - jednoducho to zmrzlo po štarte. Po troch týždňoch to vrátili už aj s vygenerovaným WXP SP2. Ale urobili to tak, že si nechali poslať opravné CD a pomocou neho to nejak rozchodili...a mám taký tušák že asi tu niečo neprebehlo tak ako malo...Ouch

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Vytisknout stránku | Zavřít okno