Vytisknout stránku | Zavřít okno

tvorba bloku

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4024
Datum vytištění: 05.čer.2026 v 20:18

Téma: tvorba bloku
Odeslal: Ferdinand
Předmět: tvorba bloku
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 10:51
Jelikož jsem (opět) neuspěl s hledáním na téma "blok", dotazuji se zde:
Když vytvářím blok, tak při ukončení příkazu "block" entity zmizí z obrazovky (od určité doby, předtím to bylo OK). Chci, aby právě nadefinovaný blok zůstal zobrazován "na svém místě" - patrně nějaká proměnnáQuestion

-------------
-FerTh-

Odpovědi:
Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 10:55
při tvorbě bloku (wblock i block) je v dialogovém panelu volba ZACHOVAT/PŘEVÉST NA BLOK/VYMAZAT - patrně máte zaškrtlou volbu vymazat

-------------
Pepa

Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 11:21
Je to tak - měl jsem přeplý na "Convert to block". Ale nevím, která proměnná to řídí (potřebuji pro zadání/ověření z lispu)?

-------------
-FerTh-

Odeslal: svarc.vl
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 11:23
 Vymazané objekty můžete obnovit zadáním příkazu < id=a_OOPS_CMD_391342 =application/x-ole id=clsid:adb880a6-d8ff-11cf-9377-00aa003b7a11>< NAME="Width" VALUE="0">< NAME="Height" VALUE="0">< NAME="Command" VALUE="A">< NAME="Item1" VALUE="acad_acr.chm">< NAME="Item2" VALUE="OOPS_CMD">OBNOV hned po zadání příkazu BLOK.  vš

Odeslal: svarc.vl
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 11:25

Vymazané objekty můžete obnovit zadáním příkazuOBNOV hned po zadání příkazu BLOK. (kopiroval jsem to z napovedy nevedel jsem ze se to rozlozi na formatovaci znaky)

Odeslal: Buba
Datum odeslání: 20.úno.2007 v 11:45
Len tak mimochodom: Pri Vami vytvorených príspevkoch by ste mali mať zobrazené tlačítko Edit. Ním môžte dodatočne upravovať hausnumerá.

Vytisknout stránku | Zavřít okno