Vytisknout stránku | Zavřít okno

Plot

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4128
Datum vytištění: 12.čer.2026 v 00:36

Téma: Plot
Odeslal: Panda
Předmět: Plot
Datum odeslání: 02.bře.2007 v 22:15
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak se dá namodelovat pletivo. Prosím napište. DĚKUJI    

Odpovědi:
Datum odeslání: 03.bře.2007 v 10:43
Potřeboval bych udělat pletivový plot, zkoušel jsem to nědat pomocí vysunutí a obdélníkového pole, ale vytvoří se mně soubor, který má asi 15 MB a celý inventor mně pak jde strašně pomalu. Někdy sem musel čekat i 30 minut než se vzpamatoval. Nevíte někdo, jak na to?

Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 03.bře.2007 v 13:31
Opravdu potřebujete to pletivo vymodelovat (např. pro výrobu)? Obvykle se takovéto věci řeší jen texturou aplikovanou na jednoduché 3D těleso, např. tenký kvádr.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz emea.support.arkance.world)

Datum odeslání: 03.bře.2007 v 22:07

Datum odeslání: 03.bře.2007 v 22:08
Texturou to udělat umím, ale bylo by lepší to vymodelovat

Odeslal: Mambo
Datum odeslání: 04.bře.2007 v 01:01
No ale to je ten problem, bud to nebude vypadat 100% realistycky a pobezi to rychle ! a nebo to holt bude 100% vzhled a pobezi to pomalu, nic mezi tim neexistuje protoze ta geometrie modelu tam bud je a nebo neni. Pokud proste potrebujes model pletiva tak ti asi nezbyde koupit lepsi HW Wink

Odeslal: MILKA
Datum odeslání: 05.bře.2007 v 11:45

Jestli nadále trváte na vymodelovaní pak se nabízí i jiná možnost,kterou občas využívám: vymodelujte si potřebný dílec a pak ho znovu vytvořte jako odvozenou součást -přerušte nebo potlačte spojení....S takto vytvořeným dílcem se vám bude pracovat daleko lépe.

-------------
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L

Vytisknout stránku | Zavřít okno