Vytisknout stránku | Zavřít okno

30ti denni licence

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4713
Datum vytištění: 02.kvě.2026 v 09:29

Téma: 30ti denni licence
Odeslal: Peter M.
Předmět: 30ti denni licence
Datum odeslání: 07.čer.2007 v 10:00
Zdravim,
 instalovaljsem 6.6. na zkousku 30ti denni demo AIS 2008 - po spusteni mi to napsalo, ze zbyva 7dni a dnes 7.7. je jiz potreba aktivovat produkt. Proc mi nefunguje 30 dni ? Cry V cem je chyba? Obavam se, ze preinstalovani nepomuze...

-------------
Peter M.

Odpovědi:
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 07.čer.2007 v 19:40
Nepomůže. Toto může nastat pokud už byla tato trial verze na daném počítači už jednou instalována nebo pokud se po jejím instalaci nějak kouzlilo se systémovým datumem.

-------------
Vladimír Michl (moderátor)
ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world
(podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)

Odeslal: Peter M.
Datum odeslání: 07.čer.2007 v 20:55
Nene - ani jedno z toho (vim, ze to tak nejde obchazet, tak to ani nedelam). Predtim tam byla 2 dny verze 11. Nicmene docetl jsem se, ze toto muze zpusobovat antivirovy SW.
 Ach jo, takze nevyzkousim 2008...Ouch

NOJO, ale ted me napada - asi za mesic bychom meli poridit plnou verzi /uzabyto bylo/. Co kdyz to bude i nadale kolidovat s tim antivirem ?!Shocked

-------------
Peter M.

Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 08.čer.2007 v 10:48
Původně odeslal(a) Peter M. Peter M. napsal(a):

NOJO, ale ted me napada - asi za mesic bychom meli poridit plnou verzi /uzabyto bylo/. Co kdyz to bude i nadale kolidovat s tim antivirem ?!Shocked

NebudeSmile

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: Drobek81
Datum odeslání: 12.čer.2007 v 17:10
Obavam se, ze pomuze pouze odinstalace a odstraneni spravce licenci z registru.Mel jsem stejny problem a tohle v pohode zabralo.

Vytisknout stránku | Zavřít okno