Vytisknout stránku | Zavřít okno

Vypnuti napovedy

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4915
Datum vytištění: 13.kvě.2026 v 01:58

Téma: Vypnuti napovedy
Odeslal: larkin
Předmět: Vypnuti napovedy
Datum odeslání: 25.čvc.2007 v 15:15
Zdravim, uz nejaky cas pracuji v ACAD LT 2007. Stale se ale nemohu smirit se zobrazovanim nekterych veci. Nejvice me otravuje napoveda pri kresleni. Ac jsem u napovedy nastavil maximalni prusvitnost a minimalni velikost, stale je to pro mne neprijemne. Nikde jsem vsak nenasel moznost, jak ji zcela vypnout, lze to??

S tim souvisi i potvrzovani voleb z nabidky konkretnich prikazu (napr. volba H pro horizontalní _xline), zadavani delek atp., ktere se mi v teto verzi zobrazuje v policku napovedy u nitkoveho krize a nikoliv na prikazovem radku. Lze toto prenastavit, tak abych na prikazovem radku videl to, co pisu?

diky za odpoved

-------------
pc

Odpovědi:
Odeslal: Kackac
Datum odeslání: 25.čvc.2007 v 15:18
Nevím jak u LT verze, ale u plné je dole na stavovém řádku uprostřed mezi tlačítky RASTR, ORTO ap. nové tlačítko DYN, které ovládá tuto možnost, tuším že implicitně funguje na F12, ale nejsem si jistá, nemám teď 2007 po ruce.

Odeslal: larkin
Datum odeslání: 25.čvc.2007 v 16:10
Jooo, ja vedel, ze to tam nekde bude :)) Sqeele, diky :)

-------------
pc

Vytisknout stránku | Zavřít okno