Odezva ikon
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=4977
Datum vytištění: 21.dub.2026 v 10:45
Téma: Odezva ikon
Odeslal: Peter M.
Předmět: Odezva ikon
Datum odeslání: 07.srp.2007 v 14:50
Zdravim, nevim cim to, ale autocad mi nejak zlobi tim zpusobem, ze obcas nektere ikony (uchopeni bodu, kopirovani, protazeni...) musim zmacknout 2x i vice krat, aby reagovaly. Stava se vam to taky ? 
------------- Peter M.
|
Odpovědi:
Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 07.srp.2007 v 15:02
a nebude to spíš umírající myškou?
------------- Pepa
|
Odeslal: Peter M.
Datum odeslání: 07.srp.2007 v 15:20
nn - mouse je v poho. Je to jen v cadu. Navic je videt, ze se ikona "proklikne", ale nereaguje - az tak napodruhe/napotreti. Navic jsem si vsimnul pri manualnim vyberu uchopeni, ze se obcas vybere jine, nez na ktere kliknu. Chjo-prace je pak zdlouhava a otravna - jakobyto cele zpomalilo (jine aplikace a PC taky vpoho).
------------- Peter M.
|
Odeslal: zisoun
Datum odeslání: 07.srp.2007 v 16:34
Stávalo se mi to také, ale už u verze R14 a nepřišel jsem na to čím to je. U dalších (2004 a ted 2007) už ne. A pokud si dobře pamatuju, tak jsem si nainstaloval nové ovladače na myš. Ale jestli to bylo tím, to nevím.
------------- Zisounek
|
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 07.srp.2007 v 16:53
|
Podobný problém jsem odstranin snížením citlivosti myši při pohybu (případně citlivost snímání) a opětovým postupným přidáváním. Pak si ruka zvykla kde má zastavit a ikony přesně zmáčknout. Myš na ikoně by měla být v co nejnětším klidu.
|
|