AutoCAD LT 2007 Hladiny
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5025
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 08:19
Téma: AutoCAD LT 2007 Hladiny
Odeslal: Joska
Předmět: AutoCAD LT 2007 Hladiny
Datum odeslání: 16.srp.2007 v 07:26
V Autocadu LT 2007 nám nefunguje na 6 PC dialog hladiny.Zkoušli jsme přeinstalovat komponent NET, i vlastní AutoCA,ale nepomohlo.Prosíme o radu.
------------- Tonda
|
Odpovědi:
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 16.srp.2007 v 07:47
|
Co přesně nefunguje - správce vlastností hladin (_layer) nebo něco jiného.
|
Datum odeslání: 16.srp.2007 v 07:56
Nefunguje správce '_layer
------------- Tonda
|
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 16.srp.2007 v 09:55
Měl jsem podobný problém, ale nemůži si vzpomenou jak jsem odstranit. Chvilku jsem používal složitejší posut přes příkazovou řádku -hladina.
Pokud příkaz nevypisuje nějakou hlášku, možná se správce hladin otevře a je možná pouze odsunut za okraj plochy - možná záleží na rozlišení a velikosti monitoru.
|
Odeslal: Peter M.
Datum odeslání: 17.srp.2007 v 12:46
Nepouzivate nahodou SW na cisteni registru?? Me to, i jine nastroje take nefungovaly a od doby co ten cistici SW nepouzivam ACAD bezi bez problemu (po preinstalovani).
------------- Peter M.
|
Datum odeslání: 17.srp.2007 v 13:40
Software na čištěná registru nepouživáme.AutoCAD i po přeinstalování má stejnou chybu.
------------- Tonda
|
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 22.srp.2007 v 15:32
Čistič registrů doporučuji naopak často používat. Já osobně používám RegClean od MS - bez problémů. Časem v registrech dochází k duplikaci (i několikanásobné) klíčů či hodnot a systém pak neví, kterou má vybrat, ev. vybere náhodně...
------------- -FerTh-
|
|