Vytisknout stránku | Zavřít okno

Okno nástrojů Pevnostní analýza

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5083
Datum vytištění: 12.kvě.2026 v 18:05

Téma: Okno nástrojů Pevnostní analýza
Odeslal: flesar
Předmět: Okno nástrojů Pevnostní analýza
Datum odeslání: 29.srp.2007 v 11:34
   Zdravím kolegové,

v AIP2008 se mi nezobrazují žádné ikony v okně nástrojů pro pevnostní analýzu. Nepomohla ani opravná instalace. Nevíte kde může být zádrhel?

Odpovědi:
Odeslal: ssmiga
Datum odeslání: 29.srp.2007 v 11:56
Potýkal jsem se stejným problémem. Do prostředí pevnostní analýzy se nyní přechází přes roletové menu "Aplikace" a nelze již přes záhlaví panelu nástrojů jako v předchozích verzích. Patrně se jedná o jedno z vylepšení 2008.

Datum odeslání: 29.srp.2007 v 12:37
Dokážu se dostat do prostředí pevnostní analýzy nebo dynamické simulace. Ale nemohu tvořit neboť bez ikon nelze zvolit žádný příkaz.

Datum odeslání: 29.srp.2007 v 12:48
Zkuste se ještě podívat do "Nástroje-Doplňky", zda je pevnostní analýza načtena. Ale asi bude, když se do ní lze z Aplikace dostat...Question

Datum odeslání: 29.srp.2007 v 12:53
Ještě by byla možnost přes Nástroje-Vlastní nastavení-záložka panely nástrojů si ikony pevnostní analýzy natvrdo zapnout. Panel je potom neustále zobrazen, akorát že v prostředí např. sestavy nebo výkresu není aktivní.

Datum odeslání: 29.srp.2007 v 13:04
V Nástroje-Vlastní nastavení jsem zvolil možnost Obnovit vše. Po restartování Inventoru už se ikony zobrazují. Akorát jsem přišel o vlastní klávesové zkratky.

Odeslal: Tirsor
Datum odeslání: 30.srp.2007 v 08:17
Původně odeslal(a) flesar flesar napsal(a):

V Nástroje-Vlastní nastavení jsem zvolil možnost Obnovit vše. Po restartování Inventoru už se ikony zobrazují. Akorát jsem přišel o vlastní klávesové zkratky.
Měl jsem stejný problém a vyřešil jsem to stejným způsobem. Klávesové zkratky mi zůstaly.

Vytisknout stránku | Zavřít okno