Vytisknout stránku | Zavřít okno

jména kategorií-obsahové centrum INV2008

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5173
Datum vytištění: 18.čer.2026 v 05:44

Téma: jména kategorií-obsahové centrum INV2008
Odeslal: BOST
Předmět: jména kategorií-obsahové centrum INV2008
Datum odeslání: 18.zář.2007 v 08:14
Dobrý den.
Lze přejmenovat názvy kategorií v obsahovém centru INV2008? Např. kategorii "Nosníky s průřezem I" chci přejmenovat na "I-Profily" tak, aby název korespondoval kategorií "U-Profily".  Podobně chci udělat přejmenovat i jiné kategorie. Děkuji

-------------
Šťastný B.

Odpovědi:
Odeslal: radimekk
Datum odeslání: 27.zář.2007 v 07:54
Dobrý den,
pokud chcete nějakým způsobem editovat obsahové centrum, musíte si vytvořit svou uživatelskou knihovnu, do které budete moct číst a psát.

Datum odeslání: 27.zář.2007 v 08:05
Samozřejmě, bez toho editace není možná. Ale i v případě, že mám uživatelskou knihovnu, tak se nemou zatím dostat na defaultně nastavené názvy kategorií - na mých vytvořených kategoriích to lze.

-------------
Šťastný B.

Datum odeslání: 27.zář.2007 v 08:08
Ještě k mé předchozí reakci:
uživatelskou knihovnu mám samozřejmě pro čtení i zápis.

-------------
Šťastný B.

Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 27.zář.2007 v 08:54
Nechcem do Vás rýpať, ale tie názvy sú to posledné čo by mi tam vadilo. Oveľa horšie je to, že obsahové centrum v 2008ke nefunguje ani z ďaleka tak ako by malo...Ani z ďaleka! Je to ušité horúcou ihlou. Robil na tom zrejme nejaký nový tým programátorov ktorí ani netušili ako to má fungovať a hlavne, ako fungovali predchádzajúce verzie...Myslím si ži bolo prinajmenšom slušné aby sa najprv oboznámili s funkčnosťou starších verzií a až potom začali "inovovať". OC z verzie 9 je oprpoti 2008 ako mercedes voči škodovke. (tým nechcem ale škodovku dehonestovať, tiež ju vlastním...)
Ozaj, a čo testovanie AIS2008? Pokiaľ viem, tersteri sú dobre platení ľudia (jedného osobne poznám), takže by som očakával že taký paškvil nemôžu neodhaliť...Niekde som čítal že testovanie nových softov stojí cca 60% nákladov na vývoj...Ak je to pravda, tak tomu fakt nerozumiem. To potom môžem robiť testera aj ja. A budem zarábať asi 5 krát viac ako teraz a budem tam určite najlepší a najdôslednejší...Hawk. Dohovoril som.

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 27.zář.2007 v 09:34
Dobrý den pan Pápay.
S prominutím, tuhle diskuzy jsem nezaložil na téma jestli je to to poslední, co by Vám vadilo v obsahovém centru nebo jestli je obsahové centrum 2008čky ušité horkou jehlou popř. kolik berou programátoři Autodesku.  Vaše recenze patří do jiné diskuze. Omlouvám se všem, které moje téma nezajímá.

-------------
Šťastný B.

Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 27.zář.2007 v 10:43
Sorry, už som ticho...
P.S.
Ale v AIS9 som si tú úpravu ktorú teraz vy požadujete urobil úplne bez problémov...V AIS2008 som sa o nič také radšej ani nepokúšalConfused

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 27.zář.2007 v 11:07
Bez komentáře.

-------------
Šťastný B.

Vytisknout stránku | Zavřít okno