Přechod z ADT na Revit Suite
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: CAD - obecně
Název fóra: Obecně o oboru CAD (CAx a BIM)
Popis fóra: Obecné otázky okolo CAx a BIM technologií, formáty, normy, správa, licence, sítě, CAD nástroje
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5203
Datum vytištění: 09.kvě.2026 v 05:09
Téma: Přechod z ADT na Revit Suite
Odeslal: Hanis
Předmět: Přechod z ADT na Revit Suite
Datum odeslání: 23.zář.2007 v 22:56
Dobrý den,
měl bych dotázek ohledně přechodu z ADT na Revit Suite. Lze tetno přechod nějak provést v rámci Subscription. Alespoň nějaká slevička, nebo je potřeba zakoupit crossupgrade + nový Subscription pro Revit. Něco jsem se dočetl na stránkách Autodesku ohledně toho přechodu v rámci Subscription, ale nějak jsem neporozumněl řeči překladatelova kmene.
A druhý dotázek zda na AutoCad v Revit Suite lze bez problémů nainstalovat nadstavby, prostě jestli se chová jako holý AutoCad. Alespoň pro začátek.
Díky
|
Odpovědi:
Odeslal: Petr Bláha
Datum odeslání: 24.zář.2007 v 08:28
Pro ceny kontaktujte svého prodejce. Pokud žádného nemáte, tak si nějakého najděte ... toto je uživatelské forum, s cenami Vám asi moc nepomůžeme.
Revit Suite je normální AutoCAD + normální Revit v jednom balení. Na ACAD je tedy možné instalovat jakákoliv rozšíření kdykoliv (oba SW lze provozovat pouze na jednom PC - sdílejí stejnou licenci).
|
Odeslal: Hanis
Datum odeslání: 24.zář.2007 v 08:47
|
Šlo mi spíše o zkušenost, než o sdělení ceny. Předpokládal jsem, že nejsem jediný, kdo přechod zvažuje, a že zde bude někdo kdo to již absolovoval. Ale díky za reakci.
|
Odeslal: Vladimír Michl
Datum odeslání: 24.zář.2007 v 08:54
Pokud jde o AutoCAD, který je součástí Revit Suite - jde o normální AutoCAD, v češtině. Nadstavby na něm chodí všechny. Od samostatné verze se liší v jediné věci, a to v identifikaci licence (hlásí se jinak než standardní AutoCAD aby čerpal licenci Revit Suite). Díky této odchylce pak má např. i nepatrně odlišné Service Packy. Ty jsou ale uvolňovány zároveň se SP pro normální AutoCAD.
------------- Vladimír Michl (moderátor) ARKANCE CZ - https://arkance.world - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz)
|
Odeslal: Petr Bláha
Datum odeslání: 24.zář.2007 v 10:15
Hanis napsal(a):
Šlo mi spíše o zkušenost, než o sdělení ceny. |
Pokud si dobře vzpomínám, tak crossupgrady mezi srovnatelnými produkty (myšleno marketingově na stromu aplikací, nikoliv funkčně!) šly. Šlo tedy přejít z ADT (AA) na Revit (+ Suite) a obráceně a nebylo to ani nijak zvlášť drahé. Jen v rámci subscription přejít nešlo.
|
|