Vytisknout stránku | Zavřít okno

Značky svarů - Inventor 11

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5387
Datum vytištění: 24.čer.2025 v 16:01

Téma: Značky svarů - Inventor 11
Odeslal: Pavel Žáček
Předmět: Značky svarů - Inventor 11
Datum odeslání: 02.lis.2007 v 08:25
Marně jsem hledal v Inventoru 11 značku pro svar "Oblý V" a "Oblý 1/2V". Slouží k přivaření dvou kulatin k sobě podélně nebo ke kulatině na plochu podélně. Lze tuto značku nějak vytvořit?
Pavel Žáček

-------------
Pavel Žáček

Odpovědi:
Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:06
Původně odeslal(a) Pavel Žáček Pavel Žáček napsal(a):

Marně jsem hledal v Inventoru 11 značku pro svar "Oblý V" a "Oblý 1/2V". Slouží k přivaření dvou kulatin k sobě podélně nebo ke kulatině na plochu podélně. Lze tuto značku nějak vytvořit?
Pavel Žáček

Neviem či ja zle vidím, alebo Vy, alebo neviem čo je oblý zvar, ale taký zvar tam predsa je a vždy aj bol....a bežne ho používamSmile

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:41
Tak já ho stále nevidím. Nezaměňujete náhodou lemový svar a oblý svar?
lemovy%20svar

Značky jsou podobné, ale znamenají každá něco jiného. Mě se jedná o tyto značky.

obly%20svar

Pavel Žáček

-------------
Pavel Žáček

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:48
Pane Pápay, máte pravdu. Slepý jsem byl já a bylo to tím, že jsem je ve stylu neměl zaškrtnuté pro vkládání a proto jsem při vytváření značky svaru je neměl v nabídce.
Pavel Žáček

-------------
Pavel Žáček

Odeslal: flesar
Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:52
Značky těchto svarů v Inventoru existují. Jsou označeny jako hrdlový svar a poloviční hrdlový svar. Jsou však zahrnuty v normě ANSI.

Vytisknout stránku | Zavřít okno