Vytisknout stránku | Zavřít okno

Problém s knih*vnou barev

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5389
Datum vytištění: 27.dub.2026 v 21:55

Téma: Problém s knih*vnou barev
Odeslal: Lukáš Záruba
Předmět: Problém s knih*vnou barev
Datum odeslání: 02.lis.2007 v 13:22

V inventoru 10 sem pomocí editoru stilů upravil barvu ke svým potřebám a potřebuju ji uložit tak abych ji mohl použít i jinde. Potřebuju poradit jak ji uložit a přenést na jiné součástky?

Odpovědi:
Odeslal: flesar
Datum odeslání: 02.lis.2007 v 13:34
Buď uložit do knihovny stylů nebo exportovat jako samostatný soubor na disk a u nové součásti pro změnu tento soubor importovat.

Odeslal: Radek001
Datum odeslání: 02.lis.2007 v 13:46
Doporučuji uložit to do knihovny stylů pomocí Formát->Editor stylů. NEzapomenout uložit a případně aktualizovat šablonu.
Rad

-------------
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer

Datum odeslání: 02.lis.2007 v 16:37
Dík ale o to sem se snažil a nešlo mi to. můžeš mi napsat přesnější postup jsem totiž samouk a možná sem někde něco vynechal.

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:15
Prvním krokem je nastavení knihovny stylů v projektu pro zápis.

Odeslal: Radek001
Datum odeslání: 05.lis.2007 v 08:36
Přesně jak píše p. Flesar. Nepamatuju si už přesně jak je to ve verzi 10, tak postup pro 2008: Zvoit NOVÝ =>PROJEKTY=>KONFIGUROVAT KNIHOVNY OC (ikona) ... v knihovně musí být povoleno čtení/zápis. Potom by to uložení mělo jít. Pro ukládání je třeba uložit změny 2x -V menu FORMÁT=>EDITOR STYLŮ udělat styly a uložit, potom znovu menu FORMÁT=>ULOŽIT STYLY DO KNIHOVNY STYLŮ (zde musí být ano pro uložení změn do knihovny). Snad to bylo dost podrobný.

-------------
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 11:32
Dá se v již vytvořeném projektu zjistit zda je povoleno čtení a zápis. Jestli jo tak kde a jak? Mám bohužel německou verzi a německy moc neumim.

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 12:40
Dá se to nejen zjistit ale i změnit. Změnu je zapotřebí uložit.

Datum odeslání: 05.lis.2007 v 12:57
Díky už mi to funguje.Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Vytisknout stránku | Zavřít okno