Vytisknout stránku | Zavřít okno

AUTOCAD 2000 a doplnky

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5438
Datum vytištění: 20.dub.2026 v 20:13

Téma: AUTOCAD 2000 a doplnky
Odeslal: tre-SKA
Předmět: AUTOCAD 2000 a doplnky
Datum odeslání: 08.lis.2007 v 18:25
Cawte mam takyto problem....

Mam Autocad 2000 a donho chcem dat WEPC2000 (ELPRO CAD)... a neviem ako... podla helpu som to skusal... ale nic proste mi ten zasuvny model ELPRO CAD nechce nacitat AUTOCAD

•     Po tomto prvním spuštění AutoCADu proveďte přidání cesty do adresáře ElProCADu Bmp do prohledávaných cest AutoCADu support. Přidání pro-vedete z menu Nástroje volbou Nastavení – Soubory (files). Při stan-dardní instalaci se jedná o cestu C:\Wepc2000\Bmp •     Ze stejného menu Nástroje a stejnou volbou Nastavení – Zobrazení (Display) proveďte zapnutí obrazovkového (SCREEN) menu, čímž se zpří-stupní profesní část menu.

robil som to podla toho a nic... ak by dakto vedel tak najlepsie bude ked ma kontaktuje na ICQ: 264596554

Odpovědi:
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 09.lis.2007 v 13:27
1./ Tools - Options - Files - Support File Search Path - Add... - Browse... - (najděte cestu/y, kde je instalován Elpro) - Apply - OK
2./ Tools - Options - Display - (check "Display screen menu") - Apply - OK

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 09.lis.2007 v 15:56
noo tak ot mam.. a nic... skusim to cele preinstalovat.. a uvidim

Datum odeslání: 12.lis.2007 v 11:31
To se mi nezdá...Jak to, že "nic"? Co to (ne)dělá? A co ta nadstavba, je kompatibilní s Vašim operačním systémem Windows? Zkusit mu nastavit (v Exploreru) ve vlastnostech "spustit v režimu kompatibility pro..."

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 12.lis.2007 v 12:46
uz som to rozchodil... stacilo elprocad nainstalovat sem c:/wepc/ alebo tak nejak proste ta predvolena cesta co tam bola...

Datum odeslání: 12.lis.2007 v 14:51
To jsem ještě neslyšel, že nějaký program nemohu nainstalovat tam, kam chci já a ne tam, kam to chce jeho tvůrce...Jinak řečeno: ještě se mi nestalo, že pokud jsem něco nainstaloval do jiné než přednastevené složky (což obvykle dělám), že by mi to pak nefungovalo.

-------------
-FerTh-

Vytisknout stránku | Zavřít okno