Vytisknout stránku | Zavřít okno

A1 - Epson, nebo Canon?

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: CAD - obecně
Název fóra: CAD hardware
Popis fóra: Otázky hardware, PC, pracovní stanice, grafické karty, plotry, 3D tiskárny a periferní zařízení, 3D myši, skenery a tiskárny, výrobci HW (HP, Dell, IBM...)
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5695
Datum vytištění: 29.čer.2026 v 18:34

Téma: A1 - Epson, nebo Canon?
Odeslal: Rostislav Říha
Předmět: A1 - Epson, nebo Canon?
Datum odeslání: 19.pro.2007 v 20:29
Dobrý den.
Před koncem roku jsme zjistili, že můžeme vyměnit tiskárnu, prosím tedy o doporučení:
  • Chceme něco, co umí tisknout na A1.
  • Na A2 by měla mít podavač, na A1 umět roli.
  • Samozřejmě barva.
  • Vestavěné připojení na Ethernet výhodou.
  • Stojan mít nemusí. Tisk na nestandardní média taky ne, ani ořez není třeba - netiskneme zas tolik, čili plotr to být nemusí...

Dnes máme HP100plus a HP už asi nechcem - párkrát nám ho měnili, podavač funguje na heslo a zakládání A1ky ještě hůř, občas zmuchlá, občas zmrzne...možná je to ale u jiných už lepší - je? Na www jsem viděl, že podobné stroje dělá Epson a Canon - máte je někdo? Umí někdo poradit?

Děkuji a prosím o brzkou odpověď...

-------------
Rostislav Říha

Odpovědi:
Odeslal: VlJanecek
Datum odeslání: 19.pro.2007 v 22:13
S Designjetem 100 jsme také měli problémy, ale na jiné typy velkoformátů HP nedám dopustit. Měli jsme Designjet 600 a 750C a nebyly u nich žádné problémy. Canon bych určitě nedoporučoval, Epson je v té oblasti nový takže může být i dobrý, ale neznám je to trošku risk. Já osobně bych šel do Designjetu T610.

Odeslal: Rostislav Říha
Datum odeslání: 21.pro.2007 v 15:17
Původně odeslal(a) VlJanecek VlJanecek napsal(a):

S Designjetem 100 jsme také měli problémy, ale na jiné typy velkoformátů HP nedám dopustit. ... Já osobně bych šel do Designjetu T610.
Si xanadu řekněte o provizi:) - objednáno dle Vaší rady...

Všem pěkné svátky a zejména štěstí.
rr

-------------
Rostislav Říha

Vytisknout stránku | Zavřít okno