Vytisknout stránku | Zavřít okno

tlac vykresov

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD web, prohlížečů, DWG a DXF, Design Review, Navisworks, nadstavby, Drive a cloud Autodesk
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5925
Datum vytištění: 15.čer.2026 v 11:43

Téma: tlac vykresov
Odeslal: atrei
Předmět: tlac vykresov
Datum odeslání: 01.úno.2008 v 14:07

zdravim.vie mi niekto povedat a poradit preco ked dam tlacit vykres v autocade a nastavim priklad aby mi spravil 7 kopii tak vytlaci len jeden vykres a nie 7 ako som pozadoval? malo pamete,alebo v com je tento problem? dakujem

Odpovědi:
Odeslal: zdrk
Datum odeslání: 01.úno.2008 v 14:29
A na čem to tiskneš?

Datum odeslání: 01.úno.2008 v 16:54
ploter HP Designjet 500 plus

Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 04.úno.2008 v 14:55
Že by došel papír? Smile A není tam nějaká volba pro pauzu mezi 1tlivými výtisky (aby to mohl načíst z/do paměti)?

-------------
-FerTh-

Datum odeslání: 04.úno.2008 v 19:35
nie papier nedosiel...ale samozrejme aj to som kontroloval...a tuto pauzu,alebo skor netlacenie robi len pri niektorych vykresoch a nie pri vsetkych. preto sa chcem spytat, ci s tym niekto nemate skusenost pripadne neviete preco to robi.nie je tam ziadna volba pre pauzu,nie je tam ziadne ine nastavenie ako pri vykresoch, ktore tlaci normalne x-krat kolko pozadujem...takze neviem.

Odeslal: cestár
Datum odeslání: 04.úno.2008 v 19:57
robievalo mi to tiež na staršej verzii 500-ky, prejavovalo sa mi to najmä pri väčších situáciách. Už to tu bolo niekedy spomínané, že PC odosiela na ploter súbor s veľkosťou až niekoľko desiatok mega, no a potom interná pamäť plotra príjma dáta po častiach a nedokáže uložiť celý výkres, preto ho nedokáže zopakovať. Doplnil som pamäť na možné maximum a odvtedy sa mi to nestalo.

Vytisknout stránku | Zavřít okno