Konvert "acad.pgp" ENG vs CZ
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: AutoCAD
Popis fóra: Otázky kolem aplikací AutoCAD a AutoCAD LT, AutoCAD 360, prohlížečů, DWG a DWF, Design Review, Navisworks, nadstavby, 123D, A360 a cloud Autodesk 360
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=5997
Datum vytištění: 21.dub.2026 v 22:31
Téma: Konvert "acad.pgp" ENG vs CZ
Odeslal: Serpo
Předmět: Konvert "acad.pgp" ENG vs CZ
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 07:00
Dobrý deň, prešiel som z ENG AutoCadu na Český a trochu mi robí problém sa preklopiť na české klávesové skratky. Chcel by som sa opýtať, či sa dá niekde zohnať už "preklopený "acad.pgp", alebo sa s tým musím vytrápiť sám? Prípadne našla by sa nejaká dobrá duša, ktorá by mi takto "preklopený" acad,pgp poskytla ( mailto:hypro@hypro.sk" rel="nofollow - hypro@hypro.sk ) ? :-) Ď
------------- Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
Odpovědi:
Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 07:45
Zkratky si nechte, jak jste zvyklý, jen si upravte PGP soubor: je-li v ENG verzi např M, *MOVE nahraďte příkaz českým ekvivalentem : M, *POSUN
------------- Pepa
|
Odeslal: Serpo
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 14:36
To mi je jasné, že sa to "len" vymení, len sa mi zdá zbytočné to robiť, keď to už určite niekto urobil ... tak som si chcel len ušetriť námahu :-)
------------- Serpo, AutoCAD 2014, Civil 2014
|
Odeslal: Pepa
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 14:48
On to třeba někdo už udělal, ale já mám třeba klávesové zkratky přetvořené k obrazu svému, kde z původně přiřazených při instalaci nezbylo snad nic.
------------- Pepa
|
Odeslal: Buba
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 15:17
|
A keby si si z anglického pgp prekopíroval časť so skratkami do nového českého pgp?
|
Odeslal: Buba
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 15:28
|
Ja nemám anglický AutoCAD, popros niekoho nech Ti z neho pošle pgp.
|
Odeslal: mnementh
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 15:37
|
poslete mi svuj mejl...vecer vam to odlifruju...
|
Odeslal: Ferdinand
Datum odeslání: 14.úno.2008 v 16:54
Vždyť je to jenom cca. 300 příkazů (ze kterých používáte stejně tak asi jen 1 třetinu) - to máte přepsaný v Notepadu za 1/2 h.
------------- -FerTh-
|
|