Vytisknout stránku | Zavřít okno

Inventor CZ + EN (čeština + angličtina)

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6099
Datum vytištění: 25.čvc.2026 v 16:47

Téma: Inventor CZ + EN (čeština + angličtina)
Odeslal: mrkvolf
Předmět: Inventor CZ + EN (čeština + angličtina)
Datum odeslání: 02.bře.2008 v 18:28
Dobrý den,
v rámci větší univerzálnosti v budoucím zaměstnání bych si rád nainstaloval anglickou verzi Inventoru, kterou mám jako student zdarma.

Nicméně bych občas potřeboval přepnout jazyk do češtiny, kdybych náhodou něco nevěděl.

Momentálně se mi ani v české verzi nedaří nalézt nějaká jednoduchá volba pro změnu jazyku - chápu, že tam ani v současné době jiný jazyk není, ale Inventor se nezdá být pro rychlou změnu jazyků uzpůsoben.

Odpovědi:
Odeslal: Ľubomír Pápay
Datum odeslání: 03.bře.2008 v 09:38
Môžete použiť plný český help a plný český content center(po našom obsahové centrum). A myslým že viac ani nepotrebujete...alebo ano?

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: Lukáš Záruba
Datum odeslání: 03.bře.2008 v 12:57

Mám podobné problémy jelikož dělám v německé firmě a programy jsou v němčině a německy neumím. Ale bylo mi řečeno že když si stáhnu český help tak bude to jde ale budu muset zadávat problémy nebo vyhledávat v němčině. Tak bych rád věděl co je na tom pravdy a jestli to de řešit tak jak? Nejlepší by bylo kdyby šlo mohl na firemní německou verzi nahlát česká a abych s tím neměl problémy a průser u šéfa. 

Datum odeslání: 03.bře.2008 v 13:21
Ak si to prevalcujete českým helpom, normálne to bude s Vami (v helpe) hovoriť a vyhľadávať v češtine - iba v češtine. Obsahové centrum môžete zachovať nemecké. Takže žiadny problém- fungujem tak už roky...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Odeslal: Lukáš Záruba
Datum odeslání: 03.bře.2008 v 18:01
a kde se dá český help sehnat?

Datum odeslání: 03.bře.2008 v 19:14
Z inštalačného DVDčka českého inventoru. Poproste niekoho vo vašom okolí nech vám to napáli...

-------------
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012

Vytisknout stránku | Zavřít okno