Vytisknout stránku | Zavřít okno

Kótovanie závitu

Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6164
Datum vytištění: 29.dub.2026 v 17:35

Téma: Kótovanie závitu
Odeslal: wili
Předmět: Kótovanie závitu
Datum odeslání: 14.bře.2008 v 12:07
Pri kótovaní diery so závitom mám text napr. M16x2 - 6H. Úpravou kótovacieho stylu môžem dosiahnuť formát M16x2. Chcel by som však len jednodocho M16. Je to možné? Používam AIP 2008. Dík

Odpovědi:
Odeslal: Rumisch
Datum odeslání: 14.bře.2008 v 12:30

Musite si editovat xls. Tabulku. Pozrite si kde mate ulozene konstrukcne elementy ( neviem ako je preklad v Cz.) a tam uvidite kde je tato tabulka ulozena.

-------------
Peter Rumis

Inv.2018
Vault Professional 2018

Windows 7 Prof

CAD konstrukter

Rubble Master

Odeslal: Charlee
Datum odeslání: 14.bře.2008 v 12:32
Já sem to vyřešil tak, že jsem si vytvořil v tabulce závitů ( ze které se tahají informace o závitech, DESIGN DATA/Thread.xls ) nový list zkopírováním listu ISO a tam sem smazal všecky řádky s jiným stoupáním a z pojmenování jsem to taky smazal. Takže mezi závity ve výberu ISO DIM ČSN ... mám aj svoje pouze s jedním stoupáním a bez označení stoupání.

-------------
Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.

Odeslal: Lukas.H
Datum odeslání: 14.bře.2008 v 12:39
Stačí přepsat v Design datech přepsat Uživatelskou vlastnost. Je to sloupec D. Nyní stačí nastavit v Editoru stylu a Norem ve výkrese na kartě Poznámky a odkazy, pro Díru s plným závitem, pouze uživatelskou hodnotu určení.

Odeslal: wili
Datum odeslání: 14.bře.2008 v 12:44
Ďakujem

Vytisknout stránku | Zavřít okno