Knihovna v 2008
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6281
Datum vytištění: 12.kvě.2026 v 10:59
Téma: Knihovna v 2008
Odeslal: Maveric_606
Předmět: Knihovna v 2008
Datum odeslání: 03.dub.2008 v 19:17
|
Dobrý den, mohl by mi někdo vysvětlit, jak funguje zprovoznění knihoven součástí v autodesk Inventoru 2008? Pokud chci vložit např. šroub, otevře se mi okno přihlášení k nějakému serveru. Ve starších verzích jsem docela zručný a nemám problém, ale v 2008 nejsem schopny vložit jedinou součást z obsahového centra. pozn: student - studentska licence, nepracuju v siti...
|
Odpovědi:
Odeslal: Lukas.H
Datum odeslání: 04.dub.2008 v 08:20
Dobrý den, musíte se přihlásit. Kliknětě v roletovém menu na Soubor, vyberte možnost Autodesk data managment server, klikněte na příkaz přihlásit. Uživatelské jméno: správce Server: localhost Databáze: Vault Zaškrtněte příkaz: V další verzi se přihlásit automaticky.
|
Odeslal: Maveric_606
Datum odeslání: 04.dub.2008 v 17:48
|
Při pokusu o přihlášení se mi otevře okno s upozorněním, že localhost nebyl nalezen.
|
Odeslal: radimekk
Datum odeslání: 07.dub.2008 v 09:07
Dobrý den,
máte nainstalován také Autodesk data managemet server s knihovnami Obsahového centra na svém počítači? Zjistíte to např. zástupcem na ploše nebo v nabídce Start/Programy/Autdesk/Autodesk data management/ADMS Console 2008. Pokud nemáte, doinstalujte si to z instalačního dvd Inventoru.
|
|