Styly
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6398
Datum vytištění: 23.čer.2026 v 21:50
Téma: Styly
Odeslal: bigbag
Předmět: Styly
Datum odeslání: 24.dub.2008 v 11:34
Mam asi hloupej dotaz...na novym notebooku sem nainstaloval inventor 08, a vytvoril nakou praci do skoly. Vysledkem byl 1 vykres na A2. No a jak sem prubezne tvoril, tak sem si i upravoval formaty stylu kot, tloustek car atd atd ve vykresu. No a ted bych rad vzal mnou upraveny styl(pouzivany pri tvorbe te me prace) a chtel bych, aby presne tak vypadal styl kotovani pri tvorba vsech mych dalsich praci... Je mi jasny, ze to nemuze byt naky slozity.ale proste sem na to neprisel. dik moc
|
Odpovědi:
Odeslal: Radek001
Datum odeslání: 24.dub.2008 v 11:53
Uložit změny do knihovny stylů, aktualizovat šablonu výkresu
------------- Radek Štěpánek OTIS, mechanical engineer
|
Odeslal: bigbag
Datum odeslání: 24.dub.2008 v 12:47
|
Mam otevrenej ten svuj vykres, kde je vse jak ja chci. dyz tuknu na Format, tak polozka ulozit do knihovny stylu je sediva a nemuzu na ni tuknout....
|
Odeslal: honsa
Datum odeslání: 24.dub.2008 v 23:27
Musíte všechny výkresy, modely atd. zavřít tak, aby nebyly žádné položky jak v okně prohlížeče, tak v okně nástrojů. Otevřete v nabídce soubor Projekty. Zkontrolujte zda používáte (je aktivní) požadovaný projekt. U položky "Použít knihovnu stylů=" pravým tlačítkem myši aktivujte menu variant "Ano", "Jen pro čtení", "Ne". Vyberte "Ano". Změnu uložit. Pak lze s editorem stylů plnohodnotně pracovat. Předcházející neuložené změny stylu nastavení budou asi ztraceny.
------------- Josef
|
Odeslal: Charlee
Datum odeslání: 25.dub.2008 v 06:46
Nebo Knihovnu stylů vypnout a z výkresu kde je vše nastaveno udělat šablonu tak, že se vše vymaže a uloží mezi šablony jako Norma.idw
------------- Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe.
|
|