Import ze STEPu
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor Professional, Product Design & Manufacturing Collection, Factory Design; digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=6650
Datum vytištění: 28.čer.2026 v 06:45
Téma: Import ze STEPu
Odeslal: PeťaT
Předmět: Import ze STEPu
Datum odeslání: 19.čer.2008 v 06:53
Dobrý den Mám importovaný model ze STEPu bohužel se ale imporovaly jen plochy protože model obsahuje zaoblené rohy do kulata a ty se naimportovly blbě jakoby dovnitř a taky jakési toroidní utvary a ty jsou taky naopak. Bohužel je tam těch poch celkem dost. Na ruční opravy to je tak na týden mám AIS2008. Dělám něco blbě? Nestačilo by jenom někde obrátit vektor nebo něco?
|
Odpovědi:
Odeslal: VlJanecek
Datum odeslání: 19.čer.2008 v 08:42
|
Nevíte z čeho je ten STEP? Podle mých zkušeností čte Inventor STEPy obvykle dobře, nemůže být něco špatně už v tom souboru? Jestli můžete vytvořte ho s jinými parametry nebo ho protáhněte nějakým jiným CAD programem nebo konvertorem.
|
Odeslal: PeťaT
Datum odeslání: 19.čer.2008 v 09:12
Je to od Boshe z německa a ještě přes našeho německého partnera jsem rád že vůbec něco poslali. Je to z PRO/E
čím bych to tak asi dokázal upravit?
|
Odeslal: EuroTec
Datum odeslání: 19.čer.2008 v 10:07
Zkuste to prohnat přez Autocad Mechanical Desktop
------------- Milan Denk
EuroTec JKR
|
Odeslal: Tomáš
Datum odeslání: 19.čer.2008 v 10:32
Bylo by asi nejlepší zkusit načíst ten STEP znovu v PRO-E a pak buď přímo otevřít v inventoru a nebo znovu a lépe použít STEP. Kdyžtak mě to pošlete. Jestli můžete.
Tomáš
------------- Konstruktér, projektant
Inventor 2008 SP2, AutoCAD 2008 SP2, XP Prof. SP2
ZPA Industry a.s.
|
|